: Super komfortowe fotele, bardzo wygodne wnętrze
Bardzo dobre auto na długie trasy, wygodne, komfortowe, oszczędne (idealne do firmy dla 2-osób)
Baardzo ciccchy (porównanie do A6 i Octavi 2.0TDI, BMW520d, mazda 6), oszczędny 5,5-7l co mile zaskoczyło przy tej masie auta, dynamika średnia za to właśnie niższa ocena
żadnych zastrzeżeń
Twarda, bardzo twarda, twardsza niż auta którymi jeździłem, na trase to super - bezpieczne manewry przy dużych prędkościach 180/200, w ruchu lokalnym - słabo bo tu liczy się komfort, ale i tak daje max bo auto służbowe na długie trasy, do miasta mamy inne auta.
nieźle, duże lustra, kamera, czujniki przód-tył czego więcej chcieć, światła xenon lepsze niż w A6 i bmw
takich foteli nie ma ani audi ani bmw ani mb to KOSMOS, autem podróżuje przeważnie 2 osoby więc komfort super - po 2tkm wysiadasz i masz ochote jechać dalej. schowki ok, bagażnik dla 2osób ok, z tyłu troche ciasno jak fotele odsunięte na max. duży promień zawracania. Montaż i spasowanie elementów jak w bmw - super, materiały też.
sterowanie ok, klima bardzo sprawna i dokładna z temp.,jak to diesel dość długo się rozgrzewa, super atermiczne szyby (miałem w A6 - tam to porażka) -teraz wiem co to znaczy.
jw
ciszej niż w A6, o kilka klas ciszej niż w octavii, porównywalnie jak w bmw
spalanie 5,5-7 ok ceny przeglądów ok(firma płaci:) ), napraw brak
no drożej niż passat, opel, ford ale to auto gra w innej lidze -audi bmw i tu już nie jest takie drogie.
jedna usterka - głośnik wymieniono na gwarancji, troche mnie to zdenerwowało bo musiałem jechać dwa razy, raz żeby stwierdzili usterke drugi raz na wymiane - przykre, że serwis zakłada że klient/użytkownik to \"debil i kłamca\"
żadnych.
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 DTEC 150KM 110kW