Dobre auto dla młodego faceta/dziewczyny z werwą ( tylko kogo na to stać?? ) ładnie nie tuzinkowo wyglądające.
silnik cichy, równo daje moc, prawie bez turbodziury tylko, że dla tego auta powinien miec tak jak w całej europie zachodniej 180KM a nie 150KM - czy importer dalej widzi na naszych ulicach białe niedzwiedzie że daje nam taką konfiguracje oprogramowania?? ( chyba ze cos pali i widzi misie... )
lepsza niż w audi, ciekawe jaki byłby automat??
Auto jednocześnie ekstremalnie twarde - czuć każdą nierówność i jednocześnie potrafi miękko bujać. Im szybciej jedziesz tym wydaje się, że auto lepiej się prowadzi. W porównaniu do Accorda BMW 5 i A6 (które miałem) to podtatusiałe kanapy. Zawieszenie słychać i czuć.
Bardzo dobrze do przodu, świetne lustra, gorzej tył ale i tak lepiej niż w większości dużych kombi.
Perfekcja, dla mnie lepiej nie może być. Wszystko logicznie rozmieszczone, wszystko pod ręką, dużo schowków, miejsca z przodu bardzo dużo. Świetne materiały. Jedyny minusik to tył: troche mało na nogi i nad głową, bagażnik nie największy ale bardzo ustawny.
Nie gorzej niż w A6 i BMW5 a może nawet lepiej bo troche ciszej.
jw. powyżej średniej, nie daje \"5\" bo ten tył.... Autko bardzo szerokie wewnątrz.
Silnik- aż trudno czasami uwierzyć, że to Rudolf Diesel, opływy powietrza praktycznie nie słyszalne do max prędkości, tylko zawieszenie troszke za głośne.
No tu się zdziwiłem, autko 1700 kg puste i spalanie przy normalnej mocnej!! eksploatacji 6/100 !!! Zbiornik 65l i 1100km na zbiorniku, komp pokazuje troche inaczej bo 7,5 ale rachunek przy stacji nie kłamie!!!. A byłem przekonany że TDI to najlepszy wynalazek a tu: ciszej, mocniej, oszczędniej
Trudno oceniać auto za 150k ....
Mam dziwną przypadłość- przy dużej prędkości ( tylko na Niemieckich autostradach ) maska silnika przy szybie minimalnie \"podskakuje\", poza tym nic !! W serwisie stwierdzili że \"ten typ tak ma\"
Honda poprostu
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 DTEC 150KM 110kW