: Bardzo przyzwoite spalanie na te gabaryty auta przy jeździe do 130km/h
: bardzo delikatny lakier na bazie wody -ekologia
Auto bardzo wygodne na długie trasy, świetne trzymanie boczne foteli jak to u Hondy; dobre właściwości jezdne, ładny wygląd zewnątrz i wewnątrz
156KM zawsze będzie mało, aby jechac trzeba kręcić - typowa Honda, ogólnie do prędkości 120-130km/h na 6 biegu bardzo oszczędny jak na takie wymiary auta, aby szybko sie rozpędzac trzeba wajchować
tutaj bez zastrzeżeń, krótki lewarek i bezproblemowo
na zakrętach pozwala na wiele więcej niż w podobnych autach, ja nie słyszę ażeby hałasował
Mam 183cm wzrostu i nie mam problemu,a le mam kamerę cofania
co denerwuje - aby złożyć lusterka boczne musi być kluczyk w stacyjce, nawigacja fajna rzecz, ale mozliwość wyboru 5-różnych tras zawsze pokazuje te same.
silnik benxynowy więc szybko sie nagrzewa, klima ok, choć czasami ją lekko czuć przez chwilę po uruchomieniu
Dla kierowcy super, z tyłu podobno mało miejsca- ciężko mi sie wypowiadać bo z tyłu nie jechałem
Zawsze słucham radia, więc nie mam wyrobionego zdania, ale wyciszenie nadkoli mogło byc lepsze
częstość przeglądów w czasie gwarancji - wariactwo jak nie przegląd "A' to "B" po gwarancji robie przeglądu co 20 000km i jest normalnie. Ceny przystępne
Cena za wysoka, ale według mnie w Polsce każdy samochód jest o 20tys. zł za drogi. Wielki plus produkcja w Japonii i mam nadzieje iz przekłada to sie na niezawodność
głośniki z przodu wymiana na gwarancji, akumulator o bardzo małej pojemności - przy wymianie włożyłem o większej pojemności. Luzuja się listwy maskujące przy przedniej szybie - ASO naprawia za free.
Odpukać przejechałem 101tys. km i nie musiałem byc holowany, dlatego tez jeźdzę kolejną hondą
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 VTEC 156KM 115kW