Tej klasy auto powinno mmieć lepsze czujniki parkowania i nieco więcej bajrów wyświetlacz z komputerkiem, wejście na USB do odtwarzaczaitp.
rewelacja, zero stresu przy wyprzedzaniu duuuża elastyczność
Baaardzo fajne długie biegi razem z wysokoobrotowym silnikiem świetnie sprawują się w trasie i w mieście
Czasami jest za miękki ale generalnie nie mam zastrzeżeń
NIestety pochylona przednia szyba aby była odpowiednio zamocowana wymaga solidnych słupków przednich..... i niestety one czasami potrafią ograniczyć widoczność. Pozatym lusterka mogły by być ciut wieksze. Poza tymi drobiazgami widoczność jest dobra.
W zasadzie nie ma się czego przyczepić, wszystko jest blisko a jednocześnie wygodnie dla pasażerów i kierowcy. Jednak ja osobiście wolałbym mieć klawisze sterujące kilmą nieco wyżej i zamieniłbym drązek zmiany biegów z popielniczką.
Bez zastrżeń
Nic dodać nic ująć
Powyżj 130 zaczyna szumieć :-)
wW mieście bieże średnio 8 L ale w trsie do 130Km/h właściwie nie pali 6l, ceny w aso są znane więc co tu pisać tanio nie jest na przeglądach od 500pln 1300 pln Wymiana tylnej prawej piasty kosztowała 800pln
Co tu pisać raz wymieniłem po 90tys tylną lewą piastę i już, koniec napraw ....aaaaaa wymieniłem pare razy wycieraczki ;-)