: cichy, ekonomiczny, dynamiczny, nieawaryjny
fajny, bezawaryjny samochód. wykonany z materiałów wysokiej jakości (brak tanich trzeszczących plastików)bardzo dobrze wyposażony w wersji podstawowej. Dynamiczny, szybki a przy tym bardzo ekonomiczny. Godny polecenia.
super jednostka, bardzo cichy, ekonomiczny, i z pazurem potrafi być agresywny.
ogólnie ok jednak często wyczuwam haczenie z jedynki na dwójkę
super bez strachu 200km/h, nic nie buja ani nic nie ściąga
dobra widoczność w trakcie jazdy jednak przy parkowaniu tyłem jak i przodem katastrofa. Czujniki parkowania załatwiają sprawę
dużo przełączników i trzeba się przyzwyczaić gdzie co jest, obsługa tempomatu usytuowana z prawej strony na kierownicy sprawia problemy ponieważ moje wcześniejsze auta miały sterowanie z lewej strony moim zdaniem bardziej przyjazne, ale można się szybko przyzwyczaić
super, ustawione na automat działa bez zarzutu, szybko i sprawnie.
doskonale dla czterech osób, w moim kombi kiedy położę fotele z tyłu nożna przewieżć stół i 6 krzeseł (sprawdzone). rewelacja.
można się pomylić i nie zgadnąć że to diesel. Super cicho.
140 KM i super dynamika, a spalanie jak w małym autku. Może wydawać się dużo w mieście ale jężdżę do pracy 8 kilometrów przez gęste Birmingham i naprawdę kiedy silnik już się rozgrzeje to ja go gaszę bo jestem na miejscu. W takim cyklu każde auto będzie paliwożerne. Poza miastem to już inna sprawa - pali bardzo mało.
to drogie auto ale dobrze zrobione i nieawaryjne myślę że jest warte swojej ceny.
dwa razy wymieniałem żarówkę.
nic się nie popsuło.
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 i-CTDi 140KM 103kW