Oceny Honda Accord VI Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW 1998-2002

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Honda Accord VI Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW 1998-2002

~Miroslaw W.
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
generalnie jestem very happy! nie ma takiej mocy jak benzynowe honie ale wstydu nie ma i ta slynna niezawodnosc hondy!
3,2
~Przejechane > 1Mkm
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
W sumie gdyby nie ten silnik (przebieg 110 kkm) całokształt nie jest zły. Plusem jest zawieszenie, ciche i komfortowe, wytrzymałe.
4,6
~jarko35
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
dla mnie bez zarzutów - dynamiczny, wygodny o stosunkowo mało starzejącej się sylwetce. Polecam!
4,7
~antek
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
Żadnych poważniejszych problemów przez 4 lata użytkowania, Ci co kupili rozklekotane \"trupy\" narzekają...
3,5
~dzejkop
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
Mimo wszystko go lubię. Jest wygodny i jeździ za małe sianko. Ceny niektórych części potrafią popsuć nastrój.
3,9
~honda accord vi
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
Niezawodny silnik diesla największym plusem tego samochodu. Pewny, bezawaryjny silnik (Silnik)
Dziennik kosztów dla Honda Accord VI Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
6,8
~Jacek, Bydgoszcz
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
zrywny, elastyczny, w zupełności wystarczający do normalnej jazdy z rodziną (Silnik)
~Edward
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
Witam. posiadam to auto juz dwa late. kupilem ze wzgledu na silnik poniewaz w poprzednim samochodzi spisywal sie on rewelacyjnie i tu tez nie mam uwag. przez dwa lata zrobilem nim ponad 100000 km i poza typowymi ekspoatacyjnymi wymianami typu klocki , plyny itp. raz tylko musialem wymienic simmering skrzyni biegow a tak kompletnie brak awarii. dziwia mnie kometarze dotyczace silnika poniewaz samochod jest bardzo zwinny i elastyczny a przy tym... (Silnik)
4,5
~bolek78
warty polecenia
~jarecki
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
posiadam sportowe zawieszenie. Troszkę niski i trzeba uważać na każdym progu zwalniającym ale za to przy ostrej jeździe w zakrętach niesamowite wrażenie. (Układ jezdny)
Honda Accord VI Sedan