Super autko dla każdego ceniącego troche oryginalności, stylu i niezawodności, jak chcesz troche się wyróźnic w tłumie tych ,,super\" passatów i a4, to doskonały wybór,
Powiem szczerze ze sie wahałem między 1,8 a 2,0. Ale po zakupie niczego nie żałuje, silnik naprawde rewalacyjny, jedyny jego minus to barzo słabiutki na niskich obrotach no ale to w koncu benzynowe 16v więc niczego więcej się nie spodziewałem, zabawa rozpoczyna sie po przekroczeniu magicznej granicy 4300 o/min, wtedy rwie naprawdę pięknie przy przyjemnym dla ucha świście v-teca
Jest dobrzeaczkolwiek mogłoby by ciutke lepiej(szczególnie wsteczny) biegi wchodzą troche twardo ale za to precyzyjnie, mi się to podoba ale niektórzy(szczególnie kobiety) narzekają- no i ten wsteczny
Doskonały kompromis pomiędzy sztywnością i komfortem, w zakrętach bajka, trzyma sie pięknie drogi, auto prowadzi się pewnie
Naprawde dużo widac w lusterkach, wcześniej jeżdziłem hatchbackiem i mam jeszcze tylko mały problemik z przyzwyczjaniem się ze na tylnej szybie auto sie nie kończy
Prosto i intuicyjnie, nie ma zbędych przycisków, obsługa climatronica również dziecinnie prosta,
Nie wiem jak z nagrzewaniem ale clima daje rade schłodzi szybko auto w obecnych upałach
Z przodu ok, natomiast jeżeli chodzi o tył to strasznie mało miejsca na nogi i kolana, bagaznik pojemny,
Na niskich obrotach cichutko, na wysokich załaza się v-tec no ale dla mnie to poezja dla uszu, w ogóle mi to nie przeszkadza
Za dużo narazie nie mogę powiedziec, ale wstępne pomiary są jak na taka pojemnośc i moc przy włączonej klimie rewelacyjne, ale uwaga jak lubisz jeżdzi cały czas powyzej 4,5 tys obrotów to powstaje wir w baku ale, prz spokojnej jeżdzie z krótkimi momentami zabawy po Poznaniu kolo 10,5 - 11l jeżeli chodzi o ceny wiem ze nie będą w cenie oklepanych aut tego segmentu ale napewno trzeba będzie je dużo rzadziej wymieniac
Powiem tak hondy tanie nie są za swojego na full opcji(wersja ES) po opłatach i ubezpieczeniach dałem w sumie ponad 18 tys, no ale napewno będzie to interes na długie lata, POLECAM
Za krótko mam autko ale poza wyglądem własnie po to kupiłem honde