: postawie na zawieszenie jest naprawde dobre,szczegolnie dla osob ktore preferuja szybsza jazde po kretych drogach.Ci ktorzy cania sobie komfort nie beda naj szczesliwsi
Układ hamulcowy
: tarcze podatne na zwichrowania
: przy ok 200000km przy szybkiej jezdzie pow.150 bieze olej 0,4l na 1000km
samochod zdecydowanie godny polecenia,malo kloptliwy w eksploatacji.
Daje sporo radosci z jazdy...(oczywiscie to zdanie jest subiektywne :))
troche malo elastyczny "dol"powyzej 4000 ob. zaczyna sie zabawa i ...spalanie
jest precyzujnie i wygodnie
no tu jest naprawde swietnie(jak dla mnie) twardo bez zadnego bujania na zakretach.Krotko mowiac sztywno i przewidywalnie,powiem wiecej auto pozwala na naprawianie bledow juz w trakcie zakretu...
Mogly by byc troche lepsze hamulce,a wlasciwie to tarcze hamulcowe(podatne na wichrowanie)
bez zarzutu,mowia co nie ktorzy,za slaba widocznosc do tylu(zona) ja tego nie zauwazam.
co yu maona napisac,wszystko na miejscu,fotele wygodne,jest oki
gdyby nie klima to w deszcowe dni bylo by nielatwo,ale jesli jest to daje rade
jesli chodzi o pierwsz rzad to super, z tylu juz tak koloeowo nie jest... ale konkurecja tez nie oferuje wiekszej przestrzeni dla pasazerow z tylu
tu bym sie przyczepil,praca silnika przy wyzszych obrotach dosyc glosna (o ile ten dzwiek dobiega podczas przyspieszania jest czasami nawet mile:)
to juz przy dluzszej jezdzie na trasie z wieksza predkoscia pow.150km/h jest meczaca).
Jescze gorzej jest z halasem dochodzacym z toczacych sie kol(w poprzedniej wersji ten problem tez mi przeszkadzal)
spoko jak na taka moc jest oki
jestem b.zadowolony,moge polecic ...
nie mam nic do napisania
nie mam nic do napisania(oby jak najdluzej)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 147KM 108kW