Ocena kierowcy - Honda Accord VI Sedan

adun, 8 lat temu
Silnik 1.8 i 136KM 100kW
Rok produkcji 2002
Honda Accord VI Sedan 1.8 i 136KM 100kW 1998-2002 - Oceń swoje auto
Silnik : silnik cichutki oszczędny, nie wiem czemu ludzie mówią ze silniki Hondy nie nadają sie do LPG
Auto rewelacyjne wygodne oszczedne bardzo dobrze toleruje LPG nie wiem czemu ludzie mówią ze Honda nie nadaje sie do LPG jeździ aż miło. Jestem o wiele bardziej zadowolony niż poprzedniego auta ( Seat Leon) za którego zpłaciłem więcej a był starszy i w gorszym stanie. Nie wiem czemu ludzie wybierają koncern VW z przebiegami 500tys w tdi. Polecam Honde o wiele łatwiej znaleść w dobrym stanie niz niemca i bedzie tańszy w utrzymaniu. W v-tec brak dwumasy turbo bezpośredniego wtrysku alumiowego zawieszenia filtrów cząsteczek stałych i innych gówien POLECAM
Silnik Hondy jest nie do zajechania, 136 KM w zupełności wystarcza nie ma problemów z wyprzedzaniem elestyczność doskonała
Skrzynia chodzi jak zabawka idealnie wchodzą wszystkie biegi, należy pamietać ze w Hondach wymienia sie olej w skrzyni co 120tys
Dobrze tyrzymający sie drogi
Widać dokładnie początek i koniec auta lusterka dobrze pokazują co sie dzieje za autem
Wygodnie siedzenia nigdy nie bolą plecy po dłuższych podróżach
W moment robi się ciepło albo zimno w aucie
Nikogmu nigdy nie brakuje miejsca na nogi
Bardzo dobre wycieszenie auta segmentu D
auto nie jest drogie w utrzymaniu spala okolo 9.5l LPG przy tych cenach to bardzo tania jazda
wyskoki poziom jakości cena nie wygórowana, nie tak jak w przypadku wieśwagenów i ich braci
od kupna nie działa centralny zamek otwieram z kluczyka, nigdy nie mam czasu zeby sie tym zająć : )
Padła maglownica koszt regeneracji 850zl i to jedyna usterka jak do tej pory odpukać w nie malowane

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 136KM 100kW [l/100km]

9,8