Ocena kierowcy - Honda Accord VI Sedan

Silnik 1.8 i 136KM 100kW
Rok produkcji 1999
Honda Accord VI Sedan 1.8 i 136KM 100kW 1998-2002 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Zawieszenie : nawet po 500 km wysiadam i nie czuje sie wytrzesiony a razcej po siedzeniu na sofie w domu
dobrze za brak wiekszych usterek jesli jednak ktos sie przyzwyczail do wnetrz np. z audi to tu sie rozczaruje skromnie urzadzone wnetrze to co mnie boli najbardziej. sprzedaje bo chce mniec samochod ktory bedzie rownie niezawodny ale i bedzie cieszyl mnie komfortem wnetrza. nie polecam gazu ogolnie nie to ze tu chodzi zle. wedlug mnie to zrzynanie auta i jakiekolwiek przyjemnosci z jazdy.
benzyna 4+ gazik 3+
jedyneczka krociotka, czasem z miejsca nie chce jedyneczka wskoczyc
przod: jestem wysokki fotel na maxa w gore a itak nie wiem gdzie sie przod konczy, jesli chodzi o widocznosc na innych tyl bok i przod jest dobrze
slabiutko bo porownuje z tym co mialem w accordzie z 92 roku. niestety europejska produkcja psuje markę
nie mam klimy wiec 4
powyzej 100 cos sie slyszy ale nie jest zle, gazu nie komentuje bo jest wyraznie glosniej, wyraznie
nie sa tanie ale mozna jezdzic i jezdzic
przez 3 miesiace wymienilem zarowke w reflektorze, do naprawy jest silniczek spryskiwaczy slabe cisnienie, podswietlenie cyfrowego wyswietlacza przebytych km w nocy ciemno
po 239000 km w zasadzie mozna dalej jedzic nawet jesli ktos nie byl pedantycznie obowiazkowy w przegladach, silnik jesli sie nawet spoci to mechanik spojrzy i powie zeby czekac do wymiany rozrzadu bo w silnikach vteca nic sie nie stanie.

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 136KM 100kW [l/100km]

10,5