Ocena kierowcy - Honda Accord VI Hatchback

Rok produkcji 2000
Honda Accord VI Hatchback 1.8 i 136KM 100kW 1998-2002 - Oceń swoje auto
Silnik : Super się wkręca i brzmi
Układ hamulcowy : korozja
Polecam każdemu kto się zastanawia. Chcesz kupić audi/vw za podobne pieniądze i nie szukać części i mechaników...odpuść bo szkoda czasu i $ ja to juz przerabiałem, nie jest to auto doskonałe nie było też najtańsze jesli chodzi o oferę allegro ale dziś wiem żę warto. Szacunek dla Hondy za ten model, silinik, przestrzeń i zaskakującą niezawodność.
To chyba największy plus tego auta. Mam go od prawie 2 lat, udało się kupić auto od pierwszego właściciela z niemiec przy przebiegu 120 tys km w co na początku nie mogłem uwierzyć ale obserwując braki w zużyciu oleju w 13 letnim aucie...
Precyzyjnie, cicho, dobrze zestrojone długości przełożeń.
Nieco gorzej niż w audi ale biorąc pod uwagę trwałość elementów zawieszenia i Łódzkie drogi jest doskonale, pancerne!
bdb
Na początku zaskoczeniem jest położenie dzwigni hamulca ręcznego ale reszta na miejscu
bdb
Tu jest naprawdę dobrze. Ogromny bagażnik.
Silnik bardzo cichy i auto ciche pomimo nędznego wyciszenia podłogi itd, gdyby użyto takiej technologi wyciszenia(chodzi mi o materiały jak np w audi) byłby to samochód bezkonkurencyjny, powyżej 130 km/h słychać wiatr i opony.
Śmieszą mnie informacje o spalaniu wśród handlarzy 8l/100 km - bzdura. Auto waży 1400 kg. W mieście 10.4 na gazie 11.4 poza miastem o litr mniej i nie ma szans by było mniej
wzór
Spalone żaróweczki na desce rozdzielczej 2 szt. Korozja układu hamulcowego ale to już lata.
Super, oby tak pozostało.

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 136KM 100kW [l/100km]

11,0