: silnik to rewelacja,pracuje cicho i równo i ta jego moc jest niesamowita,i oczywiście niezawodność
Niezawodne autko za małe pieniądze,super prowadzenie,komfort jazdy,przestrzeń dla pasażerów.TO JEST PRAWDZIWY RASOWY JAPOŃCZYK
silnik rewelacja,wkręca się na obroty idealnie i ciągnie do 7 tysięcy obrotów,coś pięknego
skrzynia biegów to porostu ideał,biegi wchodzą lekko i płynnie
idealny,trzyma się drogi jak przyklejona,czysta przyjemność z jazdy tym autem
widocznosc bardzo dobra
wszytko na swoim miejscu,wnętrze auta nie przypomina jej tych lat,jest bosko w środku
klima działa wręcz wzorowo
w brud miejsca dla 5 osób,bagażnik wręcz ogromny,można śmiało jechać w dość długa podroż
wyciszenie jak na tylu letni samochód idealne,prawie jak w moim nowym nabytku równie japońskim Mazdzie 6
małe złożycie paliwa jak na dość duży silnik i tyle koni pod maska
Mala cena a super auto.
zero usterek w końcu to Japończyk
ogromna niezawodność,mieszkam we Włoszech i jeżdżę co 3 miesiące trasę Włochy-Polska,auto posiadam od 4 lat i z ręka na sercu nie włożyłem nawet złotówki,oczywiście poza wymiana oleju.Niedawno kupiłem Mazde 6 z 2003r i jestem zadowolony,ale hondy nie sprzedam bo jest boska,polecam to auto każdemu,lepiej kupić w granicach 6 tysięcy takie autko bo są na pewno bardziej zadbane niż te po 4tysiace,moja honda posiada bardzo bogate wyposażenie,jest w niej wszytko co było możliwe na tamte lata
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i S 131KM 96kW