: pelna elektryka z klima, silnik 131 koni przy pojemnosci 2.0 i bardzo niskie spalanie
: nadkola, progi, gnija mimo ocynku warto zadbac by nie bylo dziur
: uszczelki w drzwiach moga przepuszczac wode
piekny ksztalt limuzyny ala sportowej
silnik jak na mase auta chodzi bez zarzutu oceniajac kulture jazdy do spalanie jest bardzo dobrze
przelozenie biegow krotkie i bezproblemowe
prowadzi sie bardzo dobrze choc uklad skretny moglby byc odrobine wiekszy ale i tak jest super auto plynie na naszych drogach
widocznosc czesc wzgledna kazdy postrzega to innaczej dla mnie jest ok
ok
wentylacja jak i ogrzewanie masakra tu wyrazny minus, chyba ze masz sprawna klimatyzacje wtedy problem nie istnieje
przestrzen dla kierowcy super, pasazer tez nie moze narzekac, z tylu pelen komfort
nie slychac wiatru, w srodku mozna swobodnie rozmawiac, jedyne co slychac delikatny pomruk 131 konnego silnika
spalanie gazu miasto i trasa przy predkosci 110 wynosi 10 litrow gazu to naprawde niewiele, zas jezeli chodzi o naprawy to tez niewielkie koszta np. sworzen gornego wahacza 30 zl a caly wahacz 70 zl koncowka drazka 65 zl nie ma tragedii
autko na pelnym wypasie w granicach 5000-7000 bomba
male pierdoly jak slabe oswietlenie licznika to naprawde nie przeszkadza chyba nikomu
brak odkad mam auto ani razu mnie nie zawiodlo, jedna usterka to centralka gaz/benzyna potrafi namieszac w obrotach a nawet unieruchomic auto warto czasem ja wymienic lub wyczyscic styki
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i S 131KM 96kW