Ocena kierowcy - Honda Accord V Sedan

Silnik 2.0 i S 131KM 96kW
Rok produkcji 1994
Okres użytkowania: 5 lat
Honda Accord V Sedan 2.0 i S 131KM 96kW 1993-1996 - Oceń swoje auto
Inne : komfort jazdy i niezawodność
Zawieszenie : uwaga na puszczjęce swożnie - efekt odpada koło, mi dwa razy, tania naprawa 150pln
super wygodne autko za małe pieniądze, jak ktoś ceni wygodę na 1 miejscu, a dalej stawia praktyczność to polecam(rodziny tym nie przeprowadzisz chyba że na dachu;)
wystarczający do normalnej jazdy, gaz w najprostszej wersji ale musi go założyć prawdziwy fachowiec to działa rewelacyjnie, ja nie odczuwam, że mam gaz, raz w roku wymiana filtra za 30pln i ewentualna korekta i git, zrobił już około 200 tyś km na gazie i nic,
trzeba się przyzwyczać przy tym przebiegu czasem 1 wrzucamy z 2, ale jak się rozgrzeje jest ok, reszta biegów sama wskakuje
doskonale trzyma w zakrętach i tłumi wszystkie hałasy, rewelacyjny komfort
jak dla mnie idealna, choć mój ojcieć się w nim gubi, twierdzi że za długi
idealna, choć bagażnik do d..y, ale idzie się przyzwyczaić
ogrzewanie rewelacja, przy minus 30 można jeździć w majtkach, mojej żonce bardzo odpowiada, w lato klima trochę nie domaga, ale wentylacja rewelacyjna nic nie paruje
dla mnie idealnie, bardziej lubie jeździć z tyłu mam wrażenie że tylna kanapa jest wygodniejsza, choć przednie fotele mają długie siedziska, nie tak jak w passacie kończące się w połowie uda?!
świetna
na gazie przy ekstremalnie oszczędnej jeździe jakieś 8, miasto 13, ale gaz mam ustawiony na osiągi nie na ekonomię, można ustawić nawet 10 na miasto ale wolałem lepszego buta, ceny części super, wszystko po 100, swożnie po 20, amor przód nowy na oleju 200,
nic dodać,nic ująć, koszty utrzymania jak w mniejszym paździeżowym civicu, komfortu jazdy nawet niema co porównywać, jak wiesz gdzie co kupić to tani jak matiz i podobnie pali a nie jedziesz w kucki! (kumplowi matiz pali 9) ha ha
podświtlenie we wnętrzu(te małe żaróweczki) padły, reszta działa bez zarzutu
jak się dba i wcześniej usłyszy pewne sprawy i raz w roku pojedzie do warsztatu bez niczego i wszystko sprawdzi to brak, tylko koła mi dwa razy odpadły ale to drobiazg, przez miesiąc mi swożnie gadały a ja nic, więc puściły, ale naprawa nie jest kosztowna maks 250 pln jak wszystko nowe wsadzisz

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.0 i S 131KM 96kW [l/100km]

8,4