: przy60km/h mozna jechac na 5biegu i silnik daje sobie swietnie rade. zadbany to zywotny i nie sprawiajacy problemu
lipiec2008.rozrzad tzn.rolki napinajace paski i pompa wody to:serwis 560zl,prywaciarz460zl,allegro 320zl z przesylka.oczywiscie pisze o czesciach oryginalnych. uszczelka pod klawiature od 15zl do 70zl.filtry powietrza,paliwa i oleju to grosze(oczywiscie nie w serwisie).pierscienie komplet 150zl.ogolnie nie jest zle ale uwazac zeby kupic auto w dobrym stanie bo jak sie nie przypilnuje potem to pieprzy sie jedno za drugim.
jak na taka pake 131km daje rade.trzeba jednak cisnac jesli chce sie poscigac bo zbiera sie dobrze po4.5tys obrotow.niestety wiaze sie to z wiekszym spalaniem
auto stalo ostatnio 2tygodnie jak zapalilem to 1 nie chciala sie wlaczyc.potem ciezko wchodzila ale pojezdzilem dzien i wszystko wrocilo do normy.czasami jest problem ze wstecznym,nie chce sie wlaczyc.
mam szerokie kapcie,felgi16' trzyma sie drogi,jeszcze nic nie wymienialem w zawieszeniu
z przodu ok tyl za wysoko dla niskiej osoby problem z parkowaniem do tylu,ale po co sa lusterka.brakuje wycieraczki z tylu,czesto paruje szyba...
nie jest zle,dla palacych popielniczka jest w ciulowym miejscu,reszta moze byc.w moim modelu nie ma przyciskow z przodu do szyb na drzwiach,sa posrodku foteli,w czasie jazdy troche to przeszkadza
szybko sie nagrzewa.1,2km i lapie temperature.w czasie deszczu przy wiekszej ilosci ludzi w aucie wentylacja nie daje rade i szyby paruja.
jestem wysoki i fotel mam odsuniety.spokojnie miesci sie 5 doroslych osob bez zgniatania sie.oczywiscie nie pisze o grubasach po 150kg:-))
nie jest to nowe auto ale jest ok.przy sportowej jezdzie slychac ryk silnika ale to sama przyjemnosc
no z tym jest delikatny problem.jesli kogos nie stac na benzyne to honde accord 2.0lepiej zostawic na inne czasy.8-8.5l przy delikatnym lizaniu pedalu gazu to wynik na trasie.zima 12l.w miescie w korkach paliwo ucieka bardzo szybko.przy cenie benzyny 4.60zl za 50zl sportowa jazda to ok 100km trasy.spokojna jazda w tej cenie to 130-135km
duze wygodne auto z niezlym silnikiem,zwraca uwage na ulicy,dobre na dlugi trasy.polecam
trzeba uwazac zeby kupic w dobrym stanie.nie dziala troche elektryki tzn lampki, zabezpieczenia tylnych drzwi.
wycieki z silnika.u mnie sie leje z rozrzadu mechanik nie podjal sie tego poniewaz robil to 2 razy i bez rezultatow.wycieki w hondzie sa trudne do zlikwidowania
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i S 131KM 96kW