Wysokich wymagań nie mam. Szkoda tylko, że kiedy silnik jest zimny ma dość niską kulturę pracy.
Ocena bardzo subiektywna ale przesiadłem się z OPLA. W Hondzie skrzynia pracuje precyzyjnie jak szwajcarski zegarek, bardzo wygodnie, dokładnie i lekko.
Honda rewelacynie pokonuje zakręty. Prawdopodbnie ocena byłaby najwysza gdyby nie mimo wszystko jakieś tam zużycie eksploatacyjne.
Może być. ocena stosunkowo niska ze względu na BARDZO słabą wodocznośc do tyłu. Trzeba się dość długo przyzwyczajać, bo bagażnik jest stosunkowo wysoko, przez co skutecznie zasłania widok.
Dla mnie ok. Nic wyjątkowego - wszystko jest tam gdzie się tego spodziewać. Jedyny minus - przyciski sterowania szybami w konsoli środkowej. Ja zdecydowanie wolę w drzwiach.
100% zadowolenie. Bardzo skuteczne ogrzewanie i bardzo wydajna klimatyzacja.
Accord to duzy samochód także jest wygodny. Miejsce kierowcy zapewnia prowadzenie w wysokim komforcie.
W porównaniu do aut "niemieckich" to przepaść. Ocena wysoka ale nie najwyższa. Po tych paru latach słychać tu i tam jakieś "świsty" itp. ale to prawdopodobnie zasługa zużytych uszczelek drzwi/okien.
Spalanie nie jest niestety małe. Samochód "pali" około 10 litrów gazu (średnio). Dla porównania taki sam apetyt na paliwo miała Vectra 2,5 V6 przy mało ekonomicznej jeździe.
Nic się nie dzieje.
wymieniełem już przeguby napędowe, łożyska we wszytskich kołach, końcówki drążków kierowniczych itp. Raczej to zasługa naszych "idealnych" dróg ale..
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 116KM 85kW