: Rdza lubi zjadac tylne blotniki, drzwi, maske. Wystarczy glebsza rysa i niebawem pojawia sie rdza.
Samochód wygodny, ale nieprzewidywalny w utrzymaniu. To moja pierwsza i ostatnia Honda.
Silnik ładnie pracuje. Łatwo wkręca się w obroty ale mocy jest ciut przy mało.
Nie widziałem po za nim, żeby w 20-letnim aucie skrzynia biegów tak idealnie pracowała. W nim nie zmienia się biegów tylko je klika.
Nie podoba mi sie kompletnie zawieszenie i uklad hamulcowy. Dwa razy urwal sie dolny sworzen. Z lewej sie zapiekl i ukrecil podczas jazdy. Nie cale 10mc po wymianie calego przedniego zawieszenia, prawy sie rozpadl na dwie czesci rowniez podczas jazdy. Szczescie ze stalo sie to przy malych predkosciach i nie w trasie. A pozatym zawieszenie jest drogie w utrzymaniu, poniewaz to wielowahacz i jest multum czesci do wymiany. Przed i po regeneracji ukladu hamulcowego auto sciaga w prawo podczas i tak slabego hamowania.
Ciezko wyczuc odleglosc przodu i tylu.
Przyciski od szyb mogly by sie znajdowac w drzwiach. Troche ciasny.
Szybko sie nagrzewa ale kompletnie nie radzi sobie z zaparowaniem szyb, szczegolnie w czasie deszczu.
Niski i ciasny. Pasazer z przodu moze uderzac kolanami o schowek. Z tylu nisko poprowadzony sufit wiec zostaje duzo wlosow na podsufitce.
Przy predkosciach 90+ staje sie glosny.
13l LPG w miescie, 10l w trasie. Koszty zawieszenia wysokie. Rozrzad tez nie nalezy do najtanszych
ABS i poduszki lubia sie zaswiecic, centralny sam sie zamyka jesli kluczyki sa w stacyjce.
Auto dwa razy prawie zabilo moja zone. Mimo dbania o zawieszenie, po kilku mc potrafi sie cos urwac bez ostrzezenia.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 116KM 85kW