Tyle co to auto wytrzyma to te sprintery cz iveco to już bym musiał miec trzeciego. poważnie jak zaczną robic żuki kupuje sobie bez wachania
Pracuje bardzo głośno ale żaden macedes sie nie równa na żuka wkładam 3,5t. i on idzie jak czołg nie dusi sie tylko idzie jak ma nakazane . Wiadomosą to już auta stare i sie o nie nie dba ale szczerz mamżuka i czasami jak zapomne jeżdż po 200km bez oleju nie kłame naprawde nie do zatarcia a i czasami wody w chłodnicy też nie mam ale jemu to obojętne czy ma czy nie ma musi iśc a ten przebieg co wytrzymał to jest coś nie możliwego 500000 żukiem przejechac to nie lada wyczyn i on to wytrzymał i dalej jeździ ale już tak sobie cały czas z max ładunkiem 3,5tony samego ładunku + auto. SUPER
Miałem kilka problemów teraz mam 2 p[o kilku remontach ale co to jest na ten przebieg.
Raz mi sie koło urwało z przodu a prowadzi sie jak żuka źle.
Widac wszystko.
bez komentarza
Całe lato ogrzewanie nie wyłącza sie nie wiem za co ale zimą to chwila i w kabinie ciepło
Bardzo dużo miejsca żaden dostawcza nie ma tyle
Silnik w kabinie mówi za siebie
gazu na 100 spali 22l. ale naprawde warto nigdy go nie zamienie na nowsze uto chyba że zaczną robic żuki.:) serio tylko mam problem bo mi powarznie rama pęka
no można jużnabyc w stanie idealnym którym sie pojeździ 200000 za 5tys. zł. dla porównania jakiś nowszy dostawczak no może sie pojeździ 400000tys. km. kosztuje tylko 80tys zł. czyli za to mamy 16 żuczków :):)
Zawodzi ale to jest już dziadek i może ale nie dżo awaryjny
Zdrza sie raz na 10000 km.