Lukasz Niebieski Polonez wspomniania pozostaly !! Lublin ,
Przebieg:
177 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
: wiedzielem ze mnie nie zawiedzie ale juz po dluzym katowaniu zaczol siadac most ale coz 180 lecialem polonez z 91 roku wiec wszysko mowie za siebie i wcale dlugo go nie bujalem Nigdy nie zapomne Go
jak to polonez wiadomo stary samochod nie nowy z 2008 roku
silnik jak na tego poloneza byl super moze dlatego ze ten polonez byl kiedys policyjny Ciezko mi to powiedziec ale nie zawiodl mnie ani razu i nie zawodzil przy 180 km/h maksymalna predkosci z Bogucina do Lublina W NOCY WSPOMNIENIA POZOSTALY :) lubial wysokie obroty
w miare nie narzekalem bo szybko zmienialem
jakbym mil wspomaganie byloby o wiele lepiej a tak to ciezko byla parkowac ale wkoncu to polonez nie jakIes BMW
wszysko bylo widoczne duzo szyby prawie jak w akwarium :)
nie zawodzila malo uzywalem bo jezdzielm latem ale to i tak okna sie otwieralo
duzo miejsca w srodku mozan robic w nim wszysko :) doslownie :D
hehe a co to takiego wyciszenie w polonezie po to byly radia radio sie zglasnialo i bylo wszysko wporzadku
spalnie w miescie ok 10 trasa gdzies ok 7.8 litrow naprawde malo a nie oszczedzalem go
kupilem za grosze od Kolegi zrobilem jezdzilem i jedzilbym do dnia dzisiejszego ale pokrzyzowaly mi sie sprawy i musialme go sprzedac zaluje bo Bym jak rakieta
po zrobienie silnika wszystko dzialalo robilem glowiec a pozatym wszysko dzialalo
nie zawiodl mnie ani razu a kazdy kto mnie zna wie jaka mam noge :P
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 75KM 55kW