: deska jest super!!! wygląda naprawde świetnie jeśli wszystko działa
jak sie dba to sie jeździ.... auto wymaga troskliwego właściciela..i cierpliwego..
jaka kultura?? głośny, kiepsko jedzie, zamiast przyśpieszać to sie dusi! no ale to konstrukcja z lat 60-tych
nie jest źle.... trochę haczy czasem i wstek zaa pierwszym razem nie zawsze wchodzi.
tu to jest tragedia...auto duże a satrasznie niestabilne.. wejście w zakręt przy większej szybkości to wyczyn!! prowadzi sie tragicznie!! w maluchu jest lepiej
naprawdę ok...jak szyby nie zaparowane
tu jet tak sobie.... kierownica jak ster w statku , ale przyciski jakoś sie ogarnia
latem to sie prawie jechać nie da..nawiewu zimnego nie ma wogóle. w zimie trzeba dość długo czekac aż sie wnetrze zagrzeje.
jest dobrze ale fotele to sie nie nadają.. siedzi sie wysoko jak na krześle. co z tego ze miejsca dużo jak i tak nie wygodnie..
ehhh...głośno od startu!! radio na full bo innaczej to się nie da wytrzymać
spalanie w mieście- jakieś 12, ale trasa 90-110km/h ok7.5...wiec nie jest źle ale w mieście lepiej chodzić na spacerki.
Części śmiesznie tanie wiec naprawy to nie tragedia
w tym to nikt poldka nie pobije!!!! za 1000zł nic innego kupić sie nie da!!!!
tych głupot to sie psuje najwiecej!! włączniki świateł, szyby sie nie domykają, drzwiami trzeba trzaskać itd..sporo tego!!
nigdy mnie nie zawiódł!!!! w długich trasach nic sie nigdy nie stało...wakacje nad morzem...spoko dojechałem i wróciłem i nic sie nie stało poważnego oprócz włącznika świateł