: kilka podmalowan i blacha stosownie wyglada
auto stwarza sporo problemow ale jesli sie o niego dba to mozna pojezdzic
jakos idzie ale wiadomoto krowa i nie ma co oczekiwac szału od niego. moj np wiecej pójdzie na 4 biegu niz na 5 , przy piatce jak sie goni powyżej 100km/h to on biedny juz prwaie wcale nie przyspiesza
trzoche zgrzyta, jak jest zimno to ciezko wchodzi jedynka ale to pewnie wina oleju w skrzyni.
najbardziej jednak mnie denerwuje ze wsteczny znacznie czesciej nie chce wejsc, wiec musiałem sie do tego przyzwyczaic.
w miare dobrze sie prowadzi.
jest dobra na to nie narzekam
jesli chodzi o ogrzewanie to trzeba troszke poczekac zanim silnik sie rozgrzeje ale potem ładnie dmucha.
miejsca jest sporo ja mam prawie dwa metry wiec to dla mnie sie liczy. jako kierowca nie mam problemu zeby odpowiednio ustawic sie do prowadzenia. z tylu tez bez problemow zmiescimy 5 osob.
w moim usczelka zsuwa mi sie gdy opuszczam szybe i to potem przeszkadza przy wiekszych predkosciach bo slychac szum w samochodzie. silnik przy wyzszych obrotach tez bedziemy znacząco slyszec.
to jest jego najwiekasza wadą mi pali ok 12l gazu i to przy spokojnej jezdzie mieszanej. na trasie raz udalo mi sie zejsc do 8l. czesci nie sa zbyt drogie.
za te pieniadze ciezko kupic auto mlodsze ale napewno ekonomiczniejsze
roznie z tym bywa
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 GLi 76KM 56kW