Doskonały samochód dla ludzi bez kompleksów. Przy odrobinie dobrej woli wobec samochodu, jest mało awaryjny. Latwo przewidzieć co może się stać.
Auto ma być do jazdy, a nie do przysłanianai własnych kompleksów pod światłami na skrzyżowaniu.
Wady silnika ujawniają się wtedy , gdy jest on zimny. Później jest spokojnie i w miarę cicho. Przy lpg bierze trochę oleju. Ale drzmatu nie ma.
Dobrze dobrane przełożenia. Jak się komuś nie spieszy i nie ma kompleksów aby sie z wszystkimi ścigać to wypada doskonale
Trwały , nie męczy. Ja się nie ścigam , tylko oszczędzam więc jestem zadowolony. Odporny na przeładowanie.
Bezkonkurencyjny.
Tanio. Mój pali w zimie około 12 l. LPG/ 100km. Jeżdże taniej niż maluchem.
Części tanie, robocizna tania - można samemu pomajstrować.
Tu też jest dobrze. wymieniłem włącznik dmuchawy , na taki co ma płynną regulację.
Za 3500 zł. Przy takiej przestrzeni można zatęsknić za " przytulnością" np. cinguecento. Generalnie byłem zaskoczony ile da się do tego autka zapakować.
Tu wiele zależy od tego jak dba się o ten samochód. Można samemu go wyciszyć, dbać o mechanikę to będzie w miarę cicho.
W zimę 12l. To prawdziwy sukces. Ważne : Prawidłowa regulacja LPG. Warto ją ustawiać na analizatorze spalin. Regularnie robić przeglądy LPG wymieniać olej oraz filtry ( wszystkie ) Jest to tanie , a samochód się odwdzięczy.
Tu bez konkurencyjny. Ja zapłaciłem za mało za to auto :))
drobiazgi akurat się nia psują.
Tutaj też nie ma trgedii. Ale jak się dba to się ma.