jak na ten typ samochodu uważam, że trudno go porównać z innymi, trzeba przyzwyczaić się do gabarytów i już
Na razie jestem bardzo zadowolony i jeśli pójdzie tak dalej to nieprędko się z niego przesiądę
nie słychać pracy silnika
w momencie wciśnięcia pedału gazu jest moment wahania ale tylko po to by samochód dał niezłego kopa ku zdziwieniu innych kierowców
Windstara mam od 3 miesięcy, wiele słyszałem niepokojących sygnałów o skrzyniach od innych użytkowników, ja na razie chwalę lekkość i płynność zmiany biegów i staram się nie myśleć czy coś się zepsuje czy nie
jak na ten samochodzik to całkiem całkiem, zgadzam się z którąś opinią o nieprzyjemnych wrażeniach-odgłosach w czasie deszczu
wszystko widać,
wszystko pod ręką, jedynie kierowca nie może oglądać filmów w czasie jazdy
nic nie paruje, klima wydajna,
bardzo dużo miejsca, to był główny powód zakupu, pakuję żonę, córkę, wózek bez składania psa i bagaże bez zastanawiania się z czego zrezygnować.
Brak schowków w przestrzeni bagażowej np na trójkąt
świetne, przy tej przestrzeni wydawało by się, że powinno wszystko buczeć, huczeć nic z tych rzeczy naprawdę przyjemnie
jestem mile zaskoczony, jak na taki silnik i wagę windstara oraz przerażające opowieści innych to jest całkiem dobrze (5000 km średnio 14,5/100)
niektórzy zakładają gaz ja do nich nie nalęzę
bez porównia z innymi ofertami w tym segmencie rynku
mam krotki czas użytkowania ale przebieg jak na 2 miesiące calkiem niezły 5 tys km
Jest OK
j/w