Troszkę brakuje mu elastyczności na dole obrotów pod obciążeniem, ale minimalnie-nie traktuję tego jako wadę ale jednocześnie nie daję maksymalnej ilości gwiazdek.
Trochę problemów z pierwszym i wstecznym jak jest zimny.Jedynkę trzeba włożyć "do końca"-wchodzi jak by na dwa razy.Ogólnie mogła by być troszkę bardziej precyzyjna.
Prowadzenie jak osobówką.Na naszych dziurach skacze jak piłka chyba,że jest pod obciążeniem ok.900 kg.Za ewentualne zniszczenie zawieszenia powinien płacić administrator drogi.
Wszystko widać, lusterka ok.Regulacja elektryczna to podstawa !!
Jestem wysoki (182 cm) i siedzenie na najniższym poziomie, a i tak kierownica jest za blisko nóg.Jak siedzę wyprostowany to odległość najdalej oddalonej części kierownicy jest na styk.Jak się wygodniej oprę to nie "starcza " rąk.Brakuje regulacji położenia kierownicy.
Ogrzewanie jest OK.Natomiast parują strasznie szyby przy zwiększonej wilgotności powietrza.Wentylator musi chodzić na drugim lub trzecim stopniu.
Jak na dostawczaka nie można wymagać cudów.Z przodu wszyscy mają dobrze(jak są w średnim rozmiarze). Tyłu u mnie brak(blaszak).
Jeździłem poprzednią wersją-tam trzeba mieć nauszniki a radio to na postoju.Na zewnątrz też cicho.
Jest napewno taniej niż LT i Mesiek.Spalanie też miłe dla kieszeni.Brak poważniejszych napraw.Szczerze mówiąc tych drobnych też niewiele.Zużycie paliwa odnosi się głównie do miasta.Auto ma ładowność 1500KG,długie,jeden raz podwyższane,koła 16 cali.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TD 100KM 74kW