dobre auto do roboty, usiałem sobie zrobić konserwacje całej podłogi, nadkoli, błotników i maski- wszystko to zrobiłem sam w garażu u znajomego mechanika- dzięki temu omineły mnie problemy z korozją i samochód po drobnych naprawach nadal śmiga jak zły :-) do silnika i skrzyni nie mogę złego słowa powiedzieć, denerwujące są drobne usterki związane z plastikiem słabej jakości chyba nawet słabszej niż chiński plastik, słabe wyciszenie i nie zawsze działające klamki drzwi- co ciekawe psują się zawsze na zmianę- każda po kolei ale nigdy równocześnie - zawsze jakaś działa i można spokojnie załadować towar :-) myślę teraz nad zmianą auta na młodsze , też myślę o transicie już poznałem auto i wiem co można po nim się spodziewać , w młodszych rocznikach już mniej jest problemów z korozją. Auto polecam, dobre do regularnych przewozów ładunku tak jak dla mnie .
wszystko ok nie do zajechania ale trzeba dbać :-)
bez rewelacji ale bezawaryjnie
żadnych poważnych usterek, przednie amory bardzo dobre z tyłu nie ma co się psuć
jak to w dostawczaku, słabej jakości lusterka- mogły by być trochę większe
nie mam nie pokojących sygnałów
jest słabe
mi wystarcza
wyciszenie jest bardzo słabe ale nie ma co narzekać, wole słabę wyciszenie niż słaby silnik ...
jest tani w utrzymaniu - części od cholery i więcej nawet na szrocie się znajdzie za grosze jakiś zamek do drzwi albo inne części
dobre autko za dobrą cenę
drobne usterki ale mi to nie przeszkadza
nie miałem poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TD 100KM 74kW