Układ elektryczny
: Wszystko mi działa...a jak mała jakaś usterka...to się okazało,że to kwestia przeczyszczenia styków:)
: No rdza go chrupie:)ale ja dzielnie co roku go podrabiam:)
No jak za taką cenę...a uważam,że to auto jest nie tylko piekne ale i wygodne i naprawdę z wyższej półki....ja kupiłam i nie żałuję...mam go 6 rok i kocham go jak pierwszego dnia:)
Czasem coś wyskoczy-nie potrzebnie tylko sie zdenerwuję,ale nie zawodzi jak gdzieś trzeba dojechać-auto ma duszę i najwyraźniej wie kiedy się rozkraczyć a kiedy nie:)
Skrzynia-nie miałam żadnych problemów ze skrzynią...auto mam 6 rok-i jak na razie odpukać-tylko kosmetyk~! Tfu tfu-nie zapeszać:]
Trzyma się drogi jak przyklejony-jedzie się jak po szynach:)
Widać aż za dużo...autko taniutkie-a każdy się gapi:)Może dlatego że jestem zakochana w tym aucie i jakoś nie zamierzam się z nim rozstawać...dopieszczam...a może dlatego każdy sie patrzy bo takie wychuchane:)
Nie mam problemów...:)
Ogrzewanie jak w S-klasie...
No w tym aucie czego jak czego,ale miejsca nie zabraknie...ogromny!!!!Za to cenię to autko...ja poprostu sie w nim gubię:)
Jak rozmawiam przez telefon to nigdy nikt mi nie wierzy, że jestem w trasie:)Cichutki taki:)
Oj jak na takiego wieloryba to pali naprawdę mało...ja mam jeszcze gaz na wtrysku-najdroższy jaki był wzięłam dla mojej perełki:)
Cena...żal że ktoś takie cudeńko ominie i kupi np. golfa...bleeeeeee:)
Kocham to autko-i byłabym poprostu nielojalna gdybym napisała, że coś mu sie tam psuje....jak go sie dopieszcza to nic się nie dzieje:)
No mówie,jak mam gdzieś dojechać-to dojade...auro z duszą:)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 115KM 85kW