Szkoda gadać, Szkoda kasy na takie gówno.
Jeżeli ktoś potrzebuje samochodu na codzień, do częstych i dłuższych jazd to bezwzględnie - odradzam. Większą pewnosć i spokuj bedzie miała posiadacz starego malucha. O Golfie ju ż nie wspominając.
silnik ma jedą podstawoą wadę, ciągle się coś w nim psuje. Części nie ma a jak są to drogie.
Silnik ma 4 aluminowe głowice każda po 3,5tys zł. Konstrukcja ta ma to do siebie, że głowice regularnie pekają. Nikomu nie polecam tego modelu silnika. Kompletna porażka
automat- wymiana dwuch czujników kosztowała mnie (bez robocizny) 1300zł..
Automat 4 biegowy na 4 jedzie od 80 w górę.
Przy 160 jest zdecydowanie za głośno.
Jak na tą klasę samochodu to zupełnie przecietny. Jadąc po naszych drogach czuć każdą dziurę i nierównosc. Sypie się przednie zawieszenie.
Gdyby nie czujnik cofania (combi), było by beznadziejnie. Duży martwy kont w lusterkach bocznych.
Bez większych zastrzeżeń. Kto jednak wymyślił, żeby szybu pasażerów były na korbę w tej klasie samochodu???
bez większych zastrzeżeń.
Z tym akurat nie ma problemu, wielkość robi swoje.
Głośny silnik, nawet jak na diesla.
Nie wiem jak u innych ale mi spala od 10 do 12 litrów ropy. Jak dla mnie to "ciut" za dużo.
Zz samochód, który co do zasady nie jeździ, wogóle się nie opłaca kupować ani cokolwiek płacić.. Będą to pieniądze wydane w błoto.
cały czas co wyskakuje.
Po prostu beznadzieja. Jak się zepsuje to na 1-2 miesiące. Krótsze usterki mu się nie zdarzają. A części nie ma. Zazwyczaj pasują jedynie oryginały, które trzeba sprowadzać z Niemiec.
Typowe awarie - głowica, pompa paliwa, wszelkiego rodzaju czujniki ciśnienia, podciśnienia, elektrozawory i inna elektronikaa - DRAMAT.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 TD 125KM 92kW