: jego kultura i dwiek, a ogolnie to jest juz od 5 lat zachwycony tymi maszynami:)
Przeniesienie napędu
co tu sie rozpisywac, auto dla wygodnych i lubiacych sie wyrozniac na drodze, za taka kase nie ma konkurencji. jak bede zmieniac auto to tylko na scorpio:D
Super dzwięk. Nigdy mnie nie zawiodl, powodem jest pewnie malo wysilony motor i jego niezniszczalna konstrukcja:) spalanie na poziomie 15-18l gazu nie przeraza, przeciez nie bedzie nikt wymagal spalania przy takiej pojemnosci jak w 1.4;)
o automat trzeba dbac i umiejetnie nim jezdzic, warto troche poczytac przed kupnem wersji z taka skrzynia. ja sobie nie wyobrazam mojego Scorpiaka bez automatu;)
jest troche grubawy ale bez problemow wchodzi w ciasne zakrety, kolega golfem3 rozbił sie jadac za mna;) dla vw okazalo sie za szybko:D
ja tam wszystko widze:D
wszystko tam gdzie powinno byc:) nawet glupek sobie poradzi:)
bardzo sprawne a jak jest za cieplo to klimka i jest ok:) podgrzewane przednia i tylna szyba oraz lusterka wiec z para nie ma problemow.
co tu pisac, przeciez to bydlak:) kilka razy spalem po rozlozeniu kanapy ze swoja kobieta i bez problemu sie mozna wyprostowac, wersalka tez wchodzi:)
tylko pomruk V6:D
jak na ta pojemnosc jest git. tipo 1.6 palilo mi 10 to 2.9 moze nawet 20:) z napraw to tylko skrzynia bo kupilem go z zamordowana skrzynia, odrazu po kupnie sie tym zajalem poniewaz to nie moj pierwszy scorpio a 3:)
zamek w klapie bagaznika sie zaciął ale 20zl na zlomie i po problemie.
silnik nic, skrzynia ktora wymienilem po kupnie na uzywke ale zrobilem jej przeglad tez nic:)
- zużycie paliwa dla silnika 2.9 i 145KM 107kW