: auto sprawuje sie niesamowicie w trasie nie czuć bardzo dziur jest dosyć elastyczne i wygodne w prowadzeniu . :)
autko ma pełno superlatyw o których można by było opisywać ale ja kto w życiu plusy ciągną za sobą minusy mam nadzieje że + będzie więcej z biegiem czasu ponieważ jak zauważyłem mam to autko od niedawna więc może to się wszystko zmienić mam nadzieje że na +.:)
do silnika nie mam zastrzeżeń normalnie żądełko, przyspiesza tak jak mu naciskam na gaz nawet pod górkę. :)
działa całkiem lekko i miękko, mogło być lepiej jak na manual z powodu dużego ruchu przy wrzuconym 3 biegu. :)
komfort jak ta lala samochodzik jest naprawdę bardzo przyjemny w jeździe a jeżdżę nim 400 km do pracy droga mija mi moment :)
ogromna przednia szyba nie każde autko ma taką przejrzystość jak na mój wzrost to jest super ekstra :)
po prostu powiem jest dobrze :)
szybciutko się nagrzewa, a klima prawie zamraża :)
nie dość że kierowca ma ful miejsca to jeszcze wszyscy pasażerowie mogą sie prawie położyć i jeszcze jest troszkę. ja mam 196 cm wzrostu więc trochę miejsca potrzebuje a to autko spełnia moje wymagania :)
nie jest tragicznie ale rewelacji niema przy wyższych obrotach słychać silnik ale nie na tyle aby uszy zatykać :)
jak na 2.0 litra pojemności to nie jest to smok ja nie potrzebuje rakiety a 100 km/h mi w zupełności mi wystarcza a spalanie przy tej prędkości na trasie nie jest ogromne 8.5/6.5l100 a co do przeglądów to jakieś 150zł a naprawy to nie wiem bo narazie nie muszę nic robić i oby jak najdłużej. :)
jakość autka za taką cenę jest całkiem dobra:)
jest pełno małych przełączników i podejrzewam ja to w autach z pełną el. to jakieś małe drobiazgi to jedyne zawodne części tego autka, :)
nie wypowiem się bo nie znam typowych usterek tego autka ponieważ mam go za krótko:)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 100KM 74kW