Mega pakowne i mega wygodne. Ładnie się prezentuje, a przy tym jeździ się nim jak osobówką, a nie minivanem.
Silnik 140 km wystarczająco radzi sobie z tym autem, jeżeli nie oczekujemy mega przyspieszenia. Jak to w benzynkach bywa, auto lubi większe obroty, aby pokazać dynamikę. Silnik pracuje równo.
Brak zastrzeżeń.
Fajnie trzyma się drogi. Przez rok i ok 20 tyś km nie musiałem nic w nim naprawiać. Średniokomfortowo tylko przy poprzecznych nierównościach. Auto nie przepada również za koleinami.
Przód, tył boki, lusterka - super. Do tego czujniki parkowania i nic więcej nie trzeba.
Wszystko na swoim miejscu. Nie mogę się tylko przyzwyczaić do włącznika wycieraczek. Inaczej się nimi steruje niż w większości aut.
Klima pracuje sprawnie. Nagrzewa się zimą błyskawicznie. Schładza latem przeciętnie, ze względu na spora kubaturę.
Ogromna. Mega wygodne i pakowne. Jestem bardzo zadowolony. Na wyjazdy z rodziną można zabrać o 100% rzeczy za dużo :)
Do 100 km nie słychać silnika. Powyżej 100km jest już głośniej. Jazda 150 km już średnio przyjemna. Ale to rodzinne auto, a nie wyścigówka.
Jak dotąd ok. Na razie bez większych usterek a i spalania ok. Myślałem, że będzie gorzej.
Warto.
Jak dotąd zwariował mi tylko przełącznik kierunkowskazów, który sam włączał kierunek w prawo. Podobno częsta usterka. Podczas cofania pod górkę odcięło mi napęd - błąd przepustnicy. po skasowaniu więcej się nie pojawił.
Jak dotąd brak (odpukać) :)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 145KM 107kW