: nonstop przepalające się żarówki podświetlenia tablicy rejestracyjnej.
Moje pierwsze auto typu minivan. Nie będę ściemniał - kupiłem oczami. Żaden inny samochód z 3 niezależnymi fotelikami i ogromnym bagażnikiem mi się nie podobał. Miałem obawy przed Fordem, ale na przestrzeni 3 lat stwierdzam, że obawy były grubo przesadzone. Wózek dziecęcy wrzucam bez składania :D - Naprawdę przestrzen bagażowa zapewnia luz na spokojnie dla rodziny 2+3.
160koni na Warszawe spokojnie wystarczy. Po małym chip tuningu wyszło 207koni, które sprawiają radość w trasie. polecam ten silnik. - na początku miałem przygodę w ASO, które probowało mnie naciągnać na wymianę silnika.. wystarczyła naprawa za 800zł u ludzi, którzy znają się na rzeczy.
po 100k km konieczna naprawa - 2 wchodziła z oporami i zgrzytami
super, minivan a prowadzi się elegancko. każdy kto go prowadził jako "gość" chwalil sobie komfort jazdy. na 18tkach trzyma się bardzo dobrze drogi. w zakręty wchodzi się z przyjemnością mimo gabarytów.
nic specjalnego, ani dobrze ani źle - po 150k km zauwazyłem jakieś delikatne małe rudawe wykwity na wewnetrznej stronie drzwi
bardzo dobrze, masz pod kontrolą całą przestrzen wokół samochodu.
dużo miejsca, dużo dużych schowków. pakowanie się w dluzsza podroz to przyjemnosc. nie pasuje mi tylko ręczny - specyficzne rozwiązanie niby a la lotniczy
jest ok
od cholery, wiecej nie ma się co rozpisywać
cicho i spokojnie
nie jest tanio zwlaszcza gdy serwisujesz w ASO. mysle, ze w zaprzyjaznonych serwisach bedzie znosnie, aczkolwiek nie kazdy ogarnia tego ecoboosta.
nigdy sie nie zatrzymał, drobne wpadki zaliczał, ale bez unieruchomienia auta
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 EcoBoost 160KM 118kW