Powiem tak jako auto praktycznie nowe jak na 105 tys zł przy zakupie nowego bardzo interesująca dobra propozycja ja jestem pod wrażeniem i mogę z czystym sumieniem polecić
Jestem pod wrażeniem autem jeździ Żona na co dzień ja wsiadam rzadziej ale jestem pod wrażeniem jak na pojemność to elastyczność i przyśpieszenie wystarczające do sprawnego przemieszczania się
Bez zarzutów
Prowadzi się naprawdę rewelacyjnie jak na gabaryty nie wiem jak trzeba wchodzić w zakręty żeby poczuć brak pewności prowadzenia
W porządku przy parkowaniu bardzo przydatne czujniki
Wszystko działa bez zarzutu
Jest naprawdę duży miedzy siedzeniami więcej miejsca niż w autobusie rewelacja
Swobodnie można rozmawiać wyciszenie dobre, silnik benzynowy też na plus, duże uszczele w szybach słychać najbardziej opony, ale nie przeszkadzają specjalnie
Większość miasto podkreślam noga lekka spala 8,7 przyzwoicie wiadomo zawsze mogło by być 6,7 ale bez przesady przy tym silniku i dynamice patrząc realnie wynik na 4-
Jest ok wiadomo za kilka lat takie auto w standardzie będzie miało wiele więcej ale jak na obecne standardy bardzo dobrze wyposażony samochód szkoda że średnia w naszym kraju to nie 3800 euro to takich aut na drogach było by kilka raz więcej
Żadnych zastrzeżeń gwarancja i możliwość przedłużania do 10 lat auto ma 24 tys. wszystko idealnie
Nic bez zarzutów
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 EcoBoost 160KM 118kW