Układ elektryczny
: oryginalny alarm.. do bani, polecam założenie oddzielnego.
Jestem kobietką, a jak większość z was twierdzi jest to kobiece autko lub tak jak kolega powiedział \"Auto dla młodej panny z dużym portfelem na serwisy, to będzie zadowolona. \". niestety muszę się nie zgodzić. Problemów poważnych jako takich z autkiem nie posiadam. Lekkie z wrzucaniem wstecznego, ale da się znieść. Wyciągnęłam nim 195 km/h trochę zaszumiało w nawiewach ale nie jest źle. Miło mruczy ta moja kicia. No tak -korozja... ale który samochód nie jest na nią narażony przy naszych polskich drogach, wystarczy trochę soli, mały odprysk i telefon do lakiernika. Dynamiczne o nienagannym wyglądzie, najbardziej podoba mi się parkowanie, wszędzie się zmieszczę. Obawiam się przyciemniania szyb, bo i tak widoczność jest słaba, ale czego wymagamy siedząc prawie na ziemi :)Ogólnie podsumowując polecam :) Dla kobiet w szczególności ( tych młodszych :P ).
Jetem zachwycona ślicznym pomrukiem silniczka. :D
Lekkie problemy z wstecznym.
Mogło być lepiej... Ale czego wymagamy siedząc prawie na ziemi :)
Działa wspaniale, brak problemów z nawiewem oraz klimatyzacją.
Pasażerowie z tyłu , jadą jak muszą :D
Lekko szumi, ale przy dużych prędkościach, powyżej 150. W mieście nie słyszalne.
Mogłoby być lepiej jeśli chodzi o spalanie. Zimą 10tke mi brała przy ekonomicznej jeździe. Dobrze, że mamy lato.
uważam, że wygląda nieziemsko jak na 1997 rok który posiadam. Nie zamieniam na \"lepszy model\". Zainteresowanie ogromne, przejeżdżałam obok wejścia na giełdę samochodową i 3 Panów mnie spytało czy na sprzedaż o.O znikoma awaryjność i nie taka droga :D
Małe problemy do przełknięcia, tj. wsteczny, nawiew, korozja.
Poważnych usterek brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 i 16V 125KM 92kW