: generalnie ciezko mi cos wskazac, auto ma dusze, jest ladne, rzadko spotykane , robi wrazenie!nastepne bedzie z silnikiem 2.5:)
: plyn chlodniczy i olej -sa drobne wycieki
: silowniki od bagaznika( z 90% odsprzedawanych aut ma je rozwalone)
: Skomentuj tę usterkę...
autko ma swoje wady ale jest to samochod nietuzinkowy, sprawiajacy duza frajde z jazdy, malo spotykany dzieki czemu ludzie sie zanim ogladaja, gdyby usunac znaczki forda by mysleli ze to corveta:)) podnoszone swiatla robia swoje, i pomagaja przy parkowaniu :)podstawa to ladne felgi i lakier do polerki, i autko jak ta lala
jest ok, chociaz przy tym przebiegu slychac juz popychacze, i troche olej cieknie
wchodza pewnie, jedynie ze wstecznym czasem jest problem bo wchodzi tak jakby do polowy, i wtedy trzeba na luz i jeszcze raz zeby wszedl do konca, wkurzajace ale idzie sie przyzwyczaic:)
generalnie spoko, tylko na nasze drogi troche za twardy(szczegolnie jak sie ma fele wiecej niz 15")
z tylu na czuja:/, do przodu rewelacja
wszystko na swoim miejscu
niema problemow
z przodu super z tylu kiepsko(jezdzilem probe I i tam wiecej miejsca zarowno z przodu i z tylu)
mam tlumik remusa wiec slysze tylko piekny basik:)
jezdze na gazie, po miescie pali 10 na trasie z 8
do 10tys, nic lepszego nieznajdziecie, auto wyglada na duzo drozsze niz jest w rzeczywistosci
pierdolki, podswietlenie, silowniki, zamek od bagaznika
przejechalem nim raptem 5tys wiec za krotko zeby cos powiedziec