Lista ocen Ford Orion III 1.6 i 105KM 77kW 1990-1992 (29)

3,9
~walken@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
Coraz bardziej się przekonuję do powiedzenia Ford gówno wort, ale ja mam juz stare auto bo 12-letnie. Może jakbym miał Focusa to bym tak nie pisał.
3,8
~KOKON30
POLECAM JAKO AUTO RODZINNE DLA OSÓB O NIEZBYT WIELKIEJ ZASOBNOŚCI PORTFELA
~k_dabrowski@o2.pl
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
Samochód ogólnie ok poza drobnymi naprawami jak to sie zdarza w samochodach w tym wieku. Auto swobodnie nadaje sie na samochód rodzinny pojemny bagażnik ma wade zawiasy chowające się do środka trochę uciażliwe przy pakowaniu sie na dłuższy rodzinny wyjazd. Jeszcze jedna wada tego auta sa dośc uciażliwe cześte naprawy zawieszenia ( niestety nie wytrzymuje zbyt długo na naszych drogach )
3,8
~kokon
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
pomimo paru latek i przebiegu jest jeszcze czym depnąć (Silnik)
4,3
~kowalmarcinek
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
ogólnie moje autko mnie nigdy nie zawiodło swietnie przyspiesza, olej bierze z lekka ale zawsze mu dam pic i w zamian mnie wozi gdzie chce he he pozdrawiam ogolnie plolecam! moje kosztowalo mnie 2 tys odziwo nie ma oznak korozji!!!!!naprawede nie wiarygodne
4,2
~andrzej
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
jak na ta poj. calkiem niezle tylko bierze troche oleju ale to maly problem (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
3,4
~fajkowsky
ok
3,9
~sławek sz
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
jak na taki przebieg super, trochę bierze olej, ale to normalne bo ma 17 lat, ponadto jest cichutki i dynamiczny, nic więcej mi nie trzeba
4,3
~radek
Sedan 1.6 i 105KM 77kW
auto jak na swoj wiek rewelecja naprawy biorac pod uwage przebieg zadne (podstawowe przy eksploatacji auta) bardzo dobre auto za niska cene (Silnik)
3,3
~kruzo