: nic . jest to co się spodziewałem . fajna lima przyzwoity motor spalanie jak na 2.0 tandente wykonanie ( kia cee\'d 2 klasy lepiej spasowana wykonanana )
jestem bardzo zadowolony :
+ wygląd
+ wygoda
+ silnik
-świerszcze
-tandeta ( ale to pewnie wina silver X)
silnik ok . 145 wystarczy do normlanej jazdy nie ma szału nie ma tragedii, cudowny basowy odgłos silnika :) 2.0 jeździ normalnie na luzie bez żyłowania, lubiący cisnąć zawiodą się auto ma fajny temperament od 5000 obrotów ale wtedy mamy cudowne 15-16 litrów w mieście :P poniżej taka fura do przemieszczania się z punktu a do b strach się bać co jest w 1.6 :) jak patrze na moje 2.0
obleci czasem coś zachrupie brak 6 daje w kość na autostradzie :( ponad 12 litrów przy 180 :(
fajnie , bardzooooo dobrze w zakrętach :)
krowa , do przodu ok do tyłu patrząc na rozmiar też ok , nie widać końca dupki w sedanie trzeba jeździć na wyczucie
jest spoko podkłokietnik na swoim miejscu klima intuicyjnie , sterowanie na kółku wygodne.
klima chłodzi dobrze...
wypas na maxa . miejsca bardzo dużo....
2.0 brzmi cudownie ale ludzią lubiącymi ciszę zawiodą się . słychać motorek cały czas przy mocnym grzaniu brzmi super cudownie i super głośno .
tak jak się spodziewałem miasto 10.5 litra
trasa 8-10 litra :) , można zjechać do 6.5 na trasie ale to jazda dla emerytów , jednostajna ok 90km na h i można usnąć
da się znieść
jak to się mówi ford gówno wort ;) świerszcze , skrzypienie standard , kia cee\'d była o niebo lepsza ,na razie pierdoły tu wywali bezpiecznik tam wyleje klima ogólnie wszystko do 100 zł można na serwisie naprawić
brak pod tym wzglęm od nowości super
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Duratec 145KM 107kW