: Kupiłem te autko bo mi się podobało i podoba wizualnie,ale ilośc tych drobnych usterek może wkur... C każdego
: Przecierające sie wiążki ABS, ESP
: nieszczelność klimatyzacji
Samochód doprowadza mnie do szału, te ciągle pojawiające się \"usterki\" w postacji zapalających się z nikąd i samogasnących kontrolek na tabkicy rozdz zaczyna mnie wkur... Poprzednio miałem fokusa ostatniej generacji i zachciało mi się większego to kupiłem i teraz mam, ta pierdzielona elektronika jest nie do zniesienia. ato airbag fotela nie kontaktuje a to abs z esp sie zapala no fuck co za samochód tyle kasiory kosztował i taki kwas. I to cholerne skrzypienie konsoli środkowej to żenada.
nowy kosztował 100tys zł po rabatach, kupiłem go jako 2 latka za 50tys, po 2 i pół roku użytkowania - wart jakieś 35tys choć zrobiłem nim 10 tys km(mam jeszcze autko służbowe) , na tym samochodzie dostaje się tak w dupę że cho cho a jeszcze te ciągłe usterki .............. Ludzie nie kupujcie tego gówna
Nie bardzo wiem co to znaczy poważne czy system bezpieczeństwa wchodzący w usterkę \"Airbag\", problem z parktronickiem , nieszcelnośc klimy, ................................i ciągle coś nowego i nowego
NIGDy WIĘCEJ FORDA MONDEO
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW