: Choć domyślałem się że ta będzie - miałem mondeo 1,8 benzykna z gazem 2002 rok 330 tys zero problemów z zawieszeniem
Nowoczesny wygląd , ergonomia , trakcja , wszystko przemiawia jestem za
Silnik elastyczny i zrywny bez problemu można wyprzdzać
Bardzo dobrze spasowana do silnika , nie ma problemów ze zmiana biegów chodzi cicho
IDEALNY Autko jedzie jak przyklejone do drogi nie straszne są dziury i nierówności
trzeba się przyzwyczaić w kombikach w każdym razie lepiej niż w A6 kombi która jeździełem
Wszystko pod ręką trochę brakuje schowków i podstawek na napoje tam gdzie sa zawsze mam zwalone jakimiś gadzetami które potrzebuję mieć pod ręką typu guma do żucia itp jak jeździłem francuzami tam to było zakamarków
Nie mam zastrzeżeń klimatronik działa bez zarzutu włączony cały czas w zimie i w lecie
Limuzyna nic dodać nic ująć . Zarówno z przodu jak i z tyłu nikt nie będzie narzekał na brak miejsca
jedyny moim zdaniem minus przy 140 jest już głośno w porównaniu do A6 - ale może to nie jest dobre porównanie .
miasto 6,7 trasa 5,5 wg komputera ale wg lania do baku i papierkowych wyliczeń to średnio pali 6,6litra niezależnie gdzie jadę miasto miastem a poza to nikt nie jeździ 90 po autostradzie :)
Za te cenę ciężko będzie znaleźć równie dobrej jakości autko z nowoczesnym wyglądem i parametrami.
jak na razie tylko wymiany eksploatacyjne - ale autko nowe wiec się nie dziwię
na razie brak takowych
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW