nie warto za te pieniądze kupować tego samochodu,uwaga na salon sprzedaży BIG AUTOHANDEL w Gdańsku,mają w d... klientów już po zakupie.
ogólnie dno,nie nadaje się do jazdy po miescie,trzeba utrzymywac wysokie obroty.Najbardziej wkurzające jest to ze jak na zakręcie puścimy gas i spadną obroty to samochód praktycznie staje w miejscu bo wyłącza się turbo,zanim się włączy po dodaniu gazu przez chwilę jedziemy bez mocy 20 km/h.
na ten samochód za tą cenę bardzo przeciętna,biegi wchodzą dość opornie
komfort niby dobry ale nie do przyjęcia jest fakt iż w nowym samochodzie przy szybszej jeździe pojawiają się wibracje na kole kierownicy !!!ogólnie samochód bardzo twardy i sztywny,czuć wszystkie nierówności na drodze
do przodu ok.,ale do tyłu i na boki tragedia,czujniki parkowania to wydatek 2500 zł
klapa bagażnika otwiera sie tak wysoko że w niskim garażu można zawadzić o sufit !
ja klimatyzacje będę reklamował ! przy auto 16 C,leci letnie powietrze cały czas trzeba jeżdzić z ustawieniem na maxa a i tak w samochodzie nie jest zimno co najwyżej normalnie.To po jaką cholerę jest ta automatyczna regulacja temperatury ? jeszcze po tygodniu od wyjazdu z salonu klima zaczeła śmierdzieć.SKANDAL !!!
diesel bardzo głośny,mam porównanie z VW,Oplem i Toyotą
to co podaje producent to bzdura,prosze mi uwierzyć że nie da się zejść poniżej 9l/100 km przy jeżdzie typowej po miescie,zaznaczam że nie jeżdzę ostro.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Duratorq TDCi 125KM 92kW