: Wygoda podróżowania i nieprzeciętny wygląd.
Polecam zakup tego samochodu wszystkim zastanawiającym się.
Kultura jazdy to przyjemność. Mam wrażenie jedynie, że ciężko rusza.
Bez zastrzeżeń
Tak jak wszyscy oceniają - układ prowadzi się idealnie. Odpoczywam podczas jazdy - fotel kierowcy obniżam do samej podłogi, uruchamiam ogrzewanie fotela, klimatyzację, nawigację, muzyczkę i nie chcę mi się wysiadać.
To trochę słaby punkt w samochodzie bez czujników parkowania. Z tyłu w zasadzie nie widać nic. Ale póki co, na razie nic nie uwaliłem, co zdarzało się w mniejszych samochodach.
W środku salonowo. Przestrzeń i styl nie do pobicia.
W porządku.
W końcu można pooddychać w tym samochodzie swoim powietrze.
W porządku. Bez względu na prędkość słyszę tylko muzykę (RMF CLASSIC).
Prz założonej instalacji gazowej z lubryfikacją (BRT) (wiele się naczytałem, aby tego nie robić) nie zaglądam do portfela. Instalacja gazowa bardziej przeszkadza niektórym osobom na stacjach benzynowych, gdy podjeżdżam nie pod ten dystrybutor. Ale ja nie lubię niepotrzebnie przepłacać za paliwo.
Warto poszukać 3 - 4 letnich samochodów.
Przeszkadza wlewająca się woda do środka po otwarciu tylnej klapy.Można się przyzwyczaić.
Wymiana żarówki wiąże się z wyjęciem reflektora. Łatwo nie jest.
Ponadto nastąpiło samoistne pęknięcie szyby przedniej (podgrzewana, z czujnikami deszczu, w odcieniu niebieskim, krótko mówiąc drożej już być nie może - w ASO 4000,00 zł Zamiennik 1300,00 zł. Na szczęście zapłaciłem z AC.)
Na trasie mam kłopot z zasięgiem radia - system audio połączony z nawigacją i telefonem.
Na razie cisza
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Duratec 145KM 107kW