Nie trzeba mi niczego innego. Świetny samochód rodzinny, ale jednocześnie szybki i zwinny przy swoich rozmiarach i masie.
Brakuje mi oceny między 4, a 5. Silnik pracuje na prawdę nieźle, chociaż powyżej 130 km/h zaczyna być nieco głośny, ale nie przeszkadza. Na pewno można normalnie rozmawiać bądź słuchać radia i nie jest uciążliwy. Jeśli chodzi o dynamikę, to trzeba mu pozwolić się rozruszać i nawet przy 115KM auto jest zwinne. Przyspieszenie - rewelacja, nie da się wyczuć, że auto waży 1.5t. Przy prędkości 150 km/h nadal chce przyspieszać i nie traci mocy. Ostatecznie silnik nie jest może doskonały, ale na pewno dużo lepszy niż dobry.
Może brakuje trochę 6 biegu, ale spokojnie można z tym żyć.
Jedzie jak po sznurku, dość sztywny, nie lata po drodze. Wystarczą porządne opony i jest super.
Trochę słabo jeśli chodzi o widoczność wsteczną. Lusterka boczne nieco za małe. Widoczność w przód bez zastrzeżeń.
Bezproblemowe wykorzystanie urządzeń pokładowych, dobry dostęp. Trochę trudno może być z radiem, ale sterowanie podstawowe jest w kierownicy lub manetce, co jest bardzo wygodne. Troszkę za krótki podłokietnik dla kierowcy, ale nie przeszkadza. Fotele bardzo wygodne. Ogólnie swietnie.
Jeszcze nie wiem jak jest z ogrzewaniem zimą, ale jeśli chodzi o klimatyzację, to jest całkiem szybka jak na kubaturę samochodu. Climatronic spisuje się bardzo dobrze.
Jak w samolocie, można się spokojnie wyciągnąć i nikt nikomu nie przeszkadza. Przestrzeń dla kierowcy jest spora i daje wiele możliwości manewru. Jako pasażer nie jechałem.
Powyżej 130 km/h silnik zaczyna być słyszalny, ale nie dokuczliwy. Poza tym wyciszenie jest bardzo dobre.
Jak na swoją masę, auto jest ekonomiczne. Napraw nie musiałem robić więc nie znam kosztów.
Nic lepszego w tej cenie.
Brak usterek
Brak usterek