Autko prawowało się w miarę ok. Kupiłem jako używane krajowe i jeździłem ponad 4 lat. Samochód miał już zrobione wtryski wiec ok, niestety na mnie przypadła wymiana dwumasu :) No cóż w dieslu tak jest - szkoda ze w Mondeo tak szybko
Zrobiłem ok 80k.
Pomimo że nie jestem negatywnie nastawiony do tego samochodu to nie kupił bym go w tym silniku drugi raz ponieważ mogą w nim występować liczne usterki
Nawet można 3,5
Skrzynia jak do takiego autka wg minie słaba.
Mimo 6 biegów. Uważam ze w fokusie Mk2 TDCI znacznie lepsza.
Przeciętny i tu znowu Fokus Mk2 dużo lepszy ale fokus znany jest z bardzo dobrego zestrojenia ukł.
Wg. mnie dobra
ok, wg mnie wszystko pod ręką
Dobra, klima jak nabita działa bardzo dobrze to zasługa dużego układu. Fajna opcja; szybkie odparowywania szyb - działa naprawdę sprawnie i szybko
Autko duże nie ma co się czepiać
Niestety dla diesla w tej klasie auta uważam że słabe. Zwłaszcza przy większych prędkościach jest zauważalny hałas. Zauważyłem również, że pasażerowie z tyłu źle słyszą osoby siedzące i mówiące z przodu.
Co mnie dziwi osoby siedzące z przodu nie maja problemu ze słyszeniem tych rozmawiających z tyłu - nie do końca to rozumiem :) a jeździłem z różnymi osobami :)
Jak to w dieslach koszty są. Części są dostępne i w przeciętnej cenie. U konkurencji pewnie rzadziej się psują pewne elementy ale i części droższe - chyba :)
ok
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDCi 130KM 96kW