: Korozja na tylnych końcach progów i przy uchwycie na bagażniku
: zbyt jałowe wysokie obroty
Przestronne auto, które się rewelacyjnie prowadzi. 115 KM nie daje zbyt wiele radości podczas przyspieszania. Rewelacyjne do długich dystansów.
1.8 l do tak obszernego auta to minimum przyzwoitości, lepszy byłby 2.0 l. Pracuje równo nie ma zbyt wielkiego apetytu na paliwo. Jedyny minus to jak na mój gust zbyt wysokie obroty na jałowym biegu.
Zadowalająca precyzja. Drugi bieg trochę za krótki.
Rewelacyjnie zachowuje się na drodze jak. Daje wiele przyjemności z jazdy dzięki precyzyjnemu układowi kierowniczemu. Trochę spory promień skrętu ale jak na te gabaryty to nawet przyzwoity. Zawieszenie trwałe i nadaje się na nasze dziurawe drogi.
Trochę ograniczona do tyłu, ale coś za coś. Mamy w tym samochodzie potężny bagażnik.
Wszystko na swoim miejscu dla mnie rewelacja. Może mało schowków ale ja nie uważam aby to wpływało w znacznym stopniu na ergonomię.
Bardzo szybko odparowuje szyby. Klimatyzacja skutecznie utrzymuje komfortowy chłód nawet w największe upały.
Naprawdę sporo miejsca nie tylko z przodu ale i z tyłu. Szeroko i osoby o sporych gabarytach mogą komfortowo podróżować.
Przyzwoicie wyciszony chociaż w moim egzemplarzu skrzypi klapa bagażnika.
W mieście zużycie paliwa mogło by być mniejsze. Jednakże przy takich gabarytach auta wynik bliski dziesięciu litrom benzyny nie powinien przerażać. Natomiast w trasie wynik 7.6 l przy średniej prędkości 120 km/h uważam za rewelacyjny.
Naprawdę komfortowy samochód za niewielką cenę no i w miarę niezawodne.
Skrzypi klapa bagażnika poza tym wszystko działa.
Na razie nic się nie dzieje.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 115KM 85kW