Układ elektryczny
: tylnia wycieraczka nie przetrwała zimy...
bardzo dobre auto, ma swoj styl, fabryczny bad look kazdy rozpoznaje ;) Duze wygodne i komfortowe, nie jest drogi w utrzymaniu, tanie czesci zamienne ale i tak nic sie tu nie psuje (jak narazie cale szczescie). Tanie w zakupie a przewaznie kazde ma full wypas typu klima, elektryczne lusterka, szyby, sziber itp. Jak najbardziej polecam bo za ta kase nie kupisz innego tak dobrze wyposazonego i bezawaryjnego auta.
bardzo dobra jednostka napędowa, jestem zadowolony, daje rade. Naprawde ciagnie od 3 tys obrotow ;)
skrzynia ok, brakuje 6-stki na trasie ;p precyzyjnie zmienia sie biegi ale w starym VW bylo lepiej.
bardzo dobrze sie prowadzi ;) zawieszenie wytrzymuje nasze daremne drogi. No i nie wybija na zakretach przy wiekszych szybkosciach, dobrze sie trzyma drogi ;)
bez zastrzezen ;)
wszystko w jak najlepszym porzadku, wszystko latwo czytelne i rozmieszczone w logiczny sposob.
tu jeden z najwiekszych plusow, zima auto bardzi szybko sie nagrzewa po przejechaniu 3-5 km juz czuc cieplo, a latem tez ok klima dziala bez zarzutu ;)
miejsca dla kazdego pod dostatkiem, ja nie narzekam. 4 osobowa rodzinka napewno sie pomiesci i komfortowo pojezdzi ;)
w Mondeo cicho do 3 tys potem slychac juz dzwieki spod maski;) nie jest to V8 ale tez niezle brzmi ;p
spalanie jak na te mase i motor 1.8 przyzwoite, wszystko rozwniez zalezy od stylu jazdy. Jestem pozytywnie zaskoczony spalaniem auta, myslalem ze chapnie 10 litrow z nawiazka ale przy spokojnej jezdzie da sie zejsc do 8 litrow na 100 km ;) tylko co z tego jak benzyna caly czas idzie w gore... tu juz bez komentarza.. ;/
Bardzo dobre auto jak jest zadbane za smieszne pieniadze.
mi jedynie padla tylna wycieraczka w czasie zimy.
brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 115KM 85kW