silniczek endura de po 120 000 km chodzi jak marzenie jak go kupiłem to oglądalem czy spaliny gdzie do bagażnika wprowadzil bo żadnego dymienia jak nie w ropniaku niestety jest głosny w porównaniu do benzyny
cos z jedynkom ale to raczej sprzęgło trzeba zrobic ale nie ma czasu
troche głosny ale jest na alu 205/55 i opony raczej nadają sie na autostrade a nie na nasze drogi
do tylu do d...y no niby kombi ale te małe lusterka
wszystko OK ! w porównaniu do modelu 2001 jest to lepiej wykonany samochód (może troche złe porównanie ,ale ja mam Ghia 97 a porownałem z standartem 2001) kupiony za 14 tys w stanie idealnym.
na razie wszysko trybi
jest to wygodny samochód nawet na długie trasy
no niestety diesel
spokojnie jadąc (ale bardzo)mniej niż 5 l
jak dużo wyprzedzasz to turbinka daje znac i dociągnie do 7 l . Niestety przeglądy często i wymiana 4 pasków dwa razy droższa niż w benzynie i tysiąca napinaczy (hi hi)
za 14 tysiaków luksusowe autko z pełną elektryką (pogrzewane lusterka,fotele,przednia i tylnia szyba ;centralny zamek ;elektrycznie podnoszony fotel;elek szyby;klima ocynkowana buda (nie rdzewieje)mimo że 97 rocznik komputerek pokładowy(taka bieda ale zawsze) radyjko ford 5000 i pełny wypas głosniczków fabrycznie pomontowanych żyć nie umierać gorąco polecam. Na razie na nic nie będe wymienił napewno nie na forda mondeo z 2002 za 50 tys z biednym wyposażeniem
ps .zapomniałemjeszcze 2X air i abs o alusach nie wspomne
zamek podłokietnika
na razie żadnej ale na opału nie leje ale staram się lac dobrą rope