Ocena kierowcy - Ford Mondeo I Kombi

Silnik 1.8 i 16V 115KM 85kW
Rok produkcji 1996
Ford Mondeo I Kombi 1.8 i 16V 115KM 85kW 1993-1996 - Oceń swoje auto
bardzo pozytywnie
silniczek endura de po 120 000 km chodzi jak marzenie jak go kupiłem to oglądalem czy spaliny gdzie do bagażnika wprowadzil bo żadnego dymienia jak nie w ropniaku niestety jest głosny w porównaniu do benzyny
cos z jedynkom ale to raczej sprzęgło trzeba zrobic ale nie ma czasu
troche głosny ale jest na alu 205/55 i opony raczej nadają sie na autostrade a nie na nasze drogi
do tylu do d...y no niby kombi ale te małe lusterka
wszystko OK ! w porównaniu do modelu 2001 jest to lepiej wykonany samochód (może troche złe porównanie ,ale ja mam Ghia 97 a porownałem z standartem 2001) kupiony za 14 tys w stanie idealnym.
na razie wszysko trybi
jest to wygodny samochód nawet na długie trasy
no niestety diesel
spokojnie jadąc (ale bardzo)mniej niż 5 l jak dużo wyprzedzasz to turbinka daje znac i dociągnie do 7 l . Niestety przeglądy często i wymiana 4 pasków dwa razy droższa niż w benzynie i tysiąca napinaczy (hi hi)
za 14 tysiaków luksusowe autko z pełną elektryką (pogrzewane lusterka,fotele,przednia i tylnia szyba ;centralny zamek ;elektrycznie podnoszony fotel;elek szyby;klima ocynkowana buda (nie rdzewieje)mimo że 97 rocznik komputerek pokładowy(taka bieda ale zawsze) radyjko ford 5000 i pełny wypas głosniczków fabrycznie pomontowanych żyć nie umierać gorąco polecam. Na razie na nic nie będe wymienił napewno nie na forda mondeo z 2002 za 50 tys z biednym wyposażeniem ps .zapomniałemjeszcze 2X air i abs o alusach nie wspomne
zamek podłokietnika
na razie żadnej ale na opału nie leje ale staram się lac dobrą rope
Ford Mondeo I Kombi