Ten samochod moge polecic, jako samochod rodzinny, chociaz moze i nawet troche sportowy, przy moich krotszysz teleskopach i nakladkach, zderzakach sportowych ;]
Przy spokojnej jezdzie jest idealnie, chociaz to troche za maly silnik jak na takiego byka (1300 kg) ogolnie na prostej drodze miazdzy ... pod gorke z obciazeniem jest czasami problem "lyknac" jakiegos podpicowanego amerykanca ;)
zadnych problemow ze skrzynia biegow, kazdy wchodzi jak noz w maselko
trzyma sie drogi jak malo ktory samochod nie ma zadnych problemow z jakims zarzucaniem czy czyms takim ... nie dowie sie kto nie sprobuje ... :)
automatyczna regulacja fotela ... ja sam jestem wysoki ... widac wszystko ... no moze czasami poza tylem przy cofaniu ;)
Linia tego Mondeo jest bardzo elegancja ... bez przepychu, ale z gracja ;)
w mig ogrzewa sie i wentyluje ... wprost idealnie ... nic dodac nic ujac ... szyby odparowywuja w sekundy ;]
to chyba najwiekszy PLUS Mondeo ... przestrzen ...kierowca moze sie polozyc i osoba z tylu nie bedzie miala zadnych problemow ;] pasazer z przodu to samo ... jesli ktos potrzebuje wziasc w uzycie tylna kanape, to siedzenia w przod i tez jest baaardzo :D:D milo i komfortowo ;)
powyzej 4 tys obrotow slychac silnik, powiewy wiatru moc niejsze tez dochodza .... przecietnie ;]
tutaj tez przecietnie ... jak dla mnie nie jest wcale najgorzej ... tylko ze jestem prawie pewien ze takie same jest w wersji 1.8 ;]
mam taki model do sprzedania za 5300 ;] igielka ;] RYBNIK
zawsze cos jest do roboty ... ale powazne rzeczy to nie sa ;]
brak jakichkolwiek powaznych
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 90KM 66kW