dobre duze auto za rozsadne pieniadze zwlaszcza teraz kiedy duzo ich przyjechalo z zagranicy znajomy kupil takie ze wzgledu ze u mnie nic sie nie dzieje i tez jest zadowolony
zajebiste autko mam od nowosci przebieg 306 000 tys duze wygode a w kombi pakowne jak rzadko ktore polecam to autko jest naprawde fajne jedyna wada to rdzewiejace tylne blotniki w okolicach nadkoli czesci jak poszukac to mozna znalesc tanie
całkiem nizle dluga jedynka mozna pociagnac na niej z pod swiatel
jak na samochod z lat 90 naprawde niezle wybijaja sie szybko silenbloki wachaczy przednich ale kosztuja niewielkie pieniadze wiec mozna to przebolec a jesli sie zaklada samemu to juz wychodzi naprawde tanio
kombi wersja niezla widocznosc w kazda strone mimo przyciemnionych szyb własciwie widocznosc jak w maluchu
jest dobra ale moglo by byc lepiej wszystko obsluguje sie intuicyjnie
szybko sie nagrzewa i jest cieplo czasami topia sie wlaczniki predkosci dmuchawy jesli sie je zostawia dzialajace po wylaczeniu silnika kosz moze byc duzy
kombi wygodne autko mozna zapakowac cala rodzine a nawet tesciowa do kufra i jechac na wakacje wyjazdy zagraniczne mozna zapakowac wszystko co potrzebne miejsca dla pasazertow jest duzo i mozna wygodnie podrozowac dlugie trasy dla kierowcy tez nie sa az tak meczace
jest niezle ale mozna nad nim popracowac ja wyciszylem jeszcze wnetrze kabiny i teraz juz jest naprawde cicho w kabinie
przez dluzszy czas spalal 10.3 w miescie niestety im wiekszy przebieg to spalanie wzroslo na trasie najmniej spalil na trasie ok 7litrow srednio na trasie ok 7.7 8 litrow
kiedys drogie auto a teraz samochod dla rodziny zwlaszcza w kombi goraco polecam ale najpierw prosze go dokladnie obejzec przed kupnem zwlaszcza tylne blotniki i progi to jedyna wada tych samochodow
raczej nic sie nie psulo ale trzeba pamietac io wylaczniu dmuchawy bo potrafi sie stopic w srodku wlacznik od szybkosci nadmuchu
z powaznych awarii pekl wachacz z tylu ale spowodowane to bylo tym ze samochod wozi czasmi duze ciezary w kufsze inne do tej pory nie zawiodl pali zawsze wiec jest dla mnie niezawodny
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 90KM 66kW