Auto pojemne, niezawodne a jeżeli już to części w ogromnym wyborze, tani serwis. Auto nie posiada śladu rdzy, wygodne welurowe fotele, dobrej jasości plastiki nic nie puka, komfortowe zawieszenie, super wyciszenie. Model z mocniejszym silnikiem i nie ma nic lepszego.
Silnik super! Nic się nie dzieje. Zawsze zapala nawet w największe mrozy. Od momentu kupna nie zepsuło się dosłownie nic! Pomimo wymiany tylko oleju i filtrów. Jedyny mankament to za mała moc, ale ten model tak ma. Jak na jazde po mieście wystarczy.
Czasami ciężko wchodzi jedynka. Poza tym ok.
Pewne i komfortowe. Stosowanie dobrych częsci (nie koniecznie oryginałów) znacznie zmniejsza ilość odwiedzin w warsztacie.
W pracy jeżdze limuzyną/sedan, wiec w kombi o wiele lepiej szczgólnie do tyłu.
OK!
Brak klimy to czasem ból, ale za to grzeje idealnie.
Nie nogę nażekać.
Bardzo dobre.
Silnik mały, samochód ciężki, więc czasami potrafi nieźle wciągnąć. W mieście nawet ok. 11l. Ceny napraw do przeżycia.
W tej chwili wart jest ok. 3000 zł. To śmieszne pieniądze. Ale jego wartość urzytkowa jest 100 razy większa. Gość zaproponoweł mi ostatnio wymianę jak powiedzał \"starego grata\" na roczną Dacię Logan za 32 tyś. Zaprosiłem go na przejażkę moim mundkiem. Po wyjściu przeprosił i odszedł. Mój sąsiad miał identyczny model, był wtedy handlowcem. Jego mondeo padło przy przebiegu 754 000 km. Amen
Kupiłem auto jak miało 10 lat. Przez 5 lat jak nim jeżdzę lat w warsztacie byłem może 6 razy. Głównie hamulce i zawieszenie, czyli nic szczególnego. Poza tym wszystko ok.
Nie doświadczyłem poważnych usterek. Nigdy mnie nie zawiódł.