jest to mój pierwszy samochód i jestem z niego zadowolony chociaż muszę przyznać że ceny części mechanicznych do niego są troszke drogie
średnica skrętu troszkę duża
jestem wysoki (1,9m wysok. i 110kg) i potrzebuję dużo miejsca z przodu zatem pasażer za mną ma spore problemy z wolną przestrzenią ale dla mnie jako kierowcy jest mnóstwo miejsca
jestem zadowolony. z silnikiem 1,8 benzyna nie jest tak źle na trasie spalił mi poniżej 7l a w mieście poniżej 10
mam wersje ghia (klima, pełna elektryka itp.) dałem za rocznik 93 4000PLN.czy to dużo?
problem z delikatnymi wylotami powietrza (nawiewy) oraz brakiem miejsca na puszki z napojami.za to są drobiazgi które lekko to rekompensują np podświetlane lusterka w osłonkach przeciwsłonecznych u pasażera jak i u kierowcy.oświetlenie kabiny oraz oddzielnie podświetlenie pasażera lub/i kierowcy
w razie kłopotów z silnikiem lub podzespołami wtedy w przeważającej liczbie przypadków jest konieczność podnoszenia silnika na poduszkach co niestety utrudnia samodzielna naprawę zwykłemu szaremu urzytkownikowi tego pojazdu
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 16V 112KM 82kW