Oceny Ford Maverick II

Najnowsze oceny Ford Maverick II

4,3
~Stary Trucker
Terenowy 2.0 i 16V AWD 124KM 91kW
Uwielbiam ten samochód za wygodę i za charakter. Ma fajne audio i ogrom miejsca. Radził sobie w terenie i ładnie przyjął gaz. Mam samochód około 6 miesięcy. Kupiłem go za 9 tysięcy. Egzemplarz był bardzo słaby blacharsko za to super pod maską. Zrobiłem blacharkę całą na błysk za 4 tysiące, do tego tam gaz wachacze bzdury opony. Włożyłem łącznie 8,5. Przejechałem na tą chwilę 12 tysięcy i dałem mu też w kości na offroadzie. Żadnych poważnych...
4,2
~Patryk
Terenowy 2.0 i 16V AWD 124KM 91kW
9 miesiecyze mną i już coś moge powiedzieć. Problem brak części i rdza. Zalety wszystko inne. Problemem jest brak części i trzeba ratować się używkami z oliksa (na szczescie jest gościo co sprowadza dawców, i przesyła wszytsko, co mi było potrzebne). Miejsce na piąteczkę, dwie osoby spią po rozłożeniu siedzeń(do 174 cm powyżej trzeba demontować siedzenie lub poduszka). Silnik 2.0 to strasznie bidne 100 km/h to prędkośc max na trasie. Własności...
~HarryD
Terenowy 2.0 i 16V AWD 124KM 91kW
Autko bardzo ciekawe ale okazało się, że ich wadą są skrzynie biegów, wyskakujący 3 biegu. Zakup nowej części, tryb i tzw przesuwka w sklepie Forda to koszt ponad 3 tysięcy, istnieje możliwość dorobienia elementów w ZKZ w Toruniu na zamówienie, koszt około 2.5 tysiąca ale warto. Znalazłem mechanika w Chojnicach, który podszedł do tematu bardzo profesjonalnie i autko ma skrzynie praktycznie z nowym pakietem 3go biegu. Części pasują z Mazdy...
3,9
~Pieniek
Terenowy 2.3 i AWD 150KM 110kW
Jeżeli planujesz kupić to auto, to pierwsze pytanie jakie musisz zadać to: ile bierze oleju? Biorą olej. Według mojej wiedzy jest to wada fabryczna. Poprzedniemu właścicielowi brał 1 litr do 1,5 litra na 1000 km. Mnie brał o wiele mniej, bo 0,5 litra/1000 km przy prędkościach do 100 km/h, ale przy prędkości 140 km/h brał 0,5 litra na 150 km. Po roku zużycie wzrosło do 1 litra na 1000 km. Dolewanie jest bardzo uciążliwe, zrobiłem remont, po...
4,5
~Staszek
Terenowy 2.0 i 16V AWD 124KM 91kW
Kupiłem autko niecały rok temu, sprowadzone z Niemiec, pełna wersja. Na początku troszkę dobił mnie hałas, myślałem, że łożyska ale okazało się, że opony typowo w teren są przyczyną hałasu. Samochodzik bardzo mile mnie zaskoczył w trasie, dwa przejazdy do Holandii i powrót, średnie spalania "na spokojnej nodze" to około 8 litrów ( może to też jakość paliwa ), jak do tej pory poza łącznikiem stabilizatora żadnych awarii, wymieniony rozrząd,...
4,7
~Wojciech
Terenowy 2.0 i 16V AWD 124KM 91kW
Na moje oczekiwania samochód sprawdził się na ocenę bardzo dobrą. Nigdy mnie nie zawiódł, a robię nim stosunkowo dużo kilometrów. Na LPG chodzi jak na benzynie. Jeśli pamięta się na bieżąco o serwisach, to odwdzięczy się on niezawodną jazdą. Pali nawet w duże mrozy (ostatnio miał szansę się wykazać w tym zakresie ;) ). Jedyny delikatny minus jaki widzę, to czasami brakuje mu mocy, szczególnie w terenie. Ale Jak się to już wie, to można się...
Dziennik kosztów dla Ford Maverick II
10,3
16,2
4,9
~greg
Terenowy 2.3 i AWD 150KM 110kW
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Podchodziłem do tego auta z dystansem ponieważ jest mało popularny i jest na jego temat mało informacji, ale mowie co tam jak nie spróbuje to nie będę wiedział... Idealny do miasta - nie straszne mu krawężniki czy wyboje, na ciasnych parkingach świetnie daje sobie radę - bardzo dobry promień skrętu. w trasie do 100-120 km/h tez nie mam zastrzeżeń - powyżej tej prędkości trochę głośno ale w końcu to mały SUV...
4,4
~paulina
Terenowy 3.0 i V6 24V AWD 197KM 145kW
. Szukałam auta wyższego, z większą masą na haku. Pozytywne zaskoczenie. Auto świetnie sprawuje się na drodze i w terenie, wszędzie wjedzie i wyjedzie. Dobra przyczepność jak na wyższe auto. W środku prosty amerykański wygląd, dużo miejsca dla kierowcy i pasażerów, bagażnik też pojemny.
4,4
~paulina
Terenowy 3.0 i V6 24V AWD 197KM 145kW
4,5
~Miś
Terenowy 3.0 i V6 24V AWD 203KM 149kW
Szukałem auta bezpiecznego dla żony niewprawionego jeszcze kierowcy aby woziła córeczkę. Miało być duże ale proste w opanowaniu. Maverick poprzez łatwość prowadzenia od razu przypadł do gustu żonie. Pojazd typowo amerykański. Daje niesamowitą radość z jazdy i poczucie bezpieczeństwa.

Cenimy Twoją prywatność

Autocentrum.pl należy do grupy Wirtualna Polska Holding. Kliknij "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU", aby wyrazić zgodę na korzystanie w Internecie z technologii automatycznego gromadzenia i wykorzystywania danych oraz na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Wirtualną Polskę, Zaufanych Partnerów IAB (872 partnerów) oraz pozostałych Zaufanych Partnerów (402 partnerów) a także udostępnienie przez nas ww. Zaufanym Partnerom przypisanych Ci identyfikatorów w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności) i pozostałych, które wskazujemy poniżej. Możesz również podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody Wirtualna Polska, Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy będą przetwarzać Twoje dane osobowe zbierane w Internecie (m.in. na serwisach partnerów e-commerce), w tym za pośrednictwem formularzy, takie jak: adresy IP, identyfikatory Twoich urządzeń i identyfikatory plików cookies oraz inne przypisane Ci identyfikatory i informacje o Twojej aktywności w Internecie. Dane te będą przetwarzane w celu: przechowywania informacji na urządzeniu lub dostępu do nich, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru reklam, tworzenia profili związanych z personalizacją reklam, wykorzystania profili do wyboru spersonalizowanych reklam, tworzenia profili z myślą o personalizacji treści, wykorzystywania profili w doborze spersonalizowanych treści, pomiaru wydajności reklam, pomiaru wydajności treści, poznawaniu odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł, opracowywania i ulepszania usług, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru treści.

W ramach funkcji i funkcji specjalnych Wirtualna Polska może podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Cele przetwarzania Twoich danych przez Zaufanych Partnerów IAB oraz pozostałych Zaufanych Partnerów są następujące:

1. Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich
  2. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru reklam
  3. Tworzenie profili w celu spersonalizowanych reklam
  4. Wykorzystanie profili do wyboru spersonalizowanych reklam
  5. Tworzenie profili w celu personalizacji treści
  6. Wykorzystywanie profili w celu doboru spersonalizowanych treści
  7. Pomiar efektywności reklam
  8. Pomiar efektywności treści
  9. Rozumienie odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł
  10. Rozwój i ulepszanie usług
  11. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru treści
  12. Zapewnienie bezpieczeństwa, zapobieganie oszustwom i naprawianie błędów
  13. Dostarczanie i prezentowanie reklam i treści
  14. Zapisanie decyzji dotyczących prywatności oraz informowanie o nich

W ramach funkcji i funkcji specjalnych nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy mogą podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Dla podjęcia powyższych działań nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy również potrzebują Twojej zgody, którą możesz udzielić poprzez kliknięcie w przycisk "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Cele przetwarzania Twoich danych bez konieczności uzyskania Twojej zgody w oparciu o uzasadniony interes Wirtualnej Polski, Zaufanych Partnerów IAB oraz możliwość sprzeciwienia się takiemu przetwarzaniu znajdziesz w ustawieniach zaawansowanych.

Cele, cele specjalne, funkcje i funkcje specjalne przetwarzania szczegółowo opisujemy w ustawieniach zaawansowanych.

Serwisy partnerów e-commerce, z których możemy przetwarzać Twoje dane osobowe na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody znajdziesz tutaj.

Zgoda jest dobrowolna i możesz ją w dowolnym momencie wycofać wywołując ponownie okno z ustawieniami poprzez kliknięcie w link "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu.

Pamiętaj, że udzielając zgody Twoje dane będą mogły być przekazywane do naszych Zaufanych Partnerów z państw trzecich tj. z państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

Masz prawo żądania dostępu, sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przeniesienia przetwarzania danych, złożenia sprzeciwu, złożenia skargi do organu nadzorczego na zasadach określonych w polityce prywatności.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W celu zmiany ustawień prywatności możesz kliknąć w link Ustawienia zaawansowane lub "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu w ramach których będziesz mógł udzielić, odwołać zgodę lub w inny sposób zarządzać swoimi wyborami. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w polityce prywatności.